KORF (Dom Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KORF (Dom Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Da li itko išta zna o priči da do kraja godine ova dionica mora dostić određenu cijenu inače je u protivnom fondovi moraju prodavat????
ako netko zna,molim za malo objašnjenja i njegovo mišljenje,hvala…….

Fondovi su navodno već prodali što su imali. To nije moj podatak pa nisam u njega 100% siguran no u top 10 ih nema. Možda nešto van toga… odnosi se na mirovince.

who dares, wins

http://www.poslovni.hr/118077.aspx
http://www.poslovni.hr/118364.aspx
http://www.poslovni.hr/120579.aspx

dakle kako je kolega lijepo naveo linkove(koji su vec i tokom ljeta spominjani i situacija pojasnjena) no uglavnom do sijecnja su rokovi… rasprodan je svakako ADPL od strane mirovinaca a korf jedino od strane HAAb-a iako mi ni za jednog nije jasno po kojoj logici ili iz kojeg interesa ako vec logike nema [shocked]

..:: hvala svima na kolcima, uzvraćam 100-tkama baš u inat!!! Mudar čovjek pušta da ga vodi pravednost a uči od svih... ::..

Vlasnik/nositelj računa Stanje [%] Vrsta računa
1. VALAMAR GRUPA D.D. 2.028.028 27,16 Osnovni račun
2. EPIMA D.O.O. 1.131.615 15,15 Osnovni račun
3. SAVA D.D. 668.213 8,95 Osnovni račun
4. DOM HOLDING D.D. (1/1) 360.172 4,82 Osnovni račun
5. VOLKSBANK D.D. 256.918 3,44 Skrb. račun
6. PBZ D.D. 134.295 1,80 Skrb. račun
7. VOLKSBANK D.D. 109.513 1,47 Skrb. račun
8. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 89.193 1,19 Skrb. račun
9. RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. 63.713 0,85 Skrb. račun
10. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D. 51.726 0,69 Skrb. račun
Ukupno: 65,53

Vratio nam se Hypo nazad,možda je vrijeme za rast?
.

Gle koliko ima! Šta je prodao to je poslije i kupio. Interesantno…

who dares, wins

sad bih nesto socno opsovao no skratit cu vjeki posao pa nebum [lol]
dakle ako se ne varam HAAB je prodavao iznad i oko 50 a kupovao polako ispod 47? e to mi lici na kokosarenje i jake disk kocnice+abs, da ga nema pitanje je koliko bi cijena isla up up up!po meni bi sad svakako iznad 50 bili a onaj jesenji high i oko 60.
eh sudbo kleta! [cry]

..:: hvala svima na kolcima, uzvraćam 100-tkama baš u inat!!! Mudar čovjek pušta da ga vodi pravednost a uči od svih... ::..

Ovaj je toliko ljude isprepadao da je to strava.

who dares, wins

nastavi li se ovakvo trgovanje, ova će dionica ravno iz crobexa u poseban režim [yawn]

Prema novom pravilniku HANFA-e, minimalna cijena KORF-R-A koja bi dozvolila mirovincima ulaganje u tu dionicu je 46,88 kn. Pri toj cijeni tržišna kapitalizacija Dom Holdinga je 350 milijuna kuna (sic).

upravo tako kolega, a mogu je kupovati jos do cijene od 40,18kn… smijesno ali mozda se tetkice malo trgnu pa pocnu konacno ukrcavati se!

molim cijenjene kolega da me nauče čemu služi realiziranje ovakvih naloga?
11:18:20 45,00kn 1kom

New Report

Close