Dom holding:Nemamo veze sa prodajom bivšeg sjedišta Janafa.
Autor/izvor:SEEbiz
ZAGREB:Dom holding nije vlasnik BCI zgrade u Miramarskoj 24 pa tako nije mogao biti u mogučnosti
prodavati poslovni prostor u toj zgradi.
Reakcija je to koja je SEEbizu upućena na tekst koji govori o tome da USKOK istražuje HERA-inu
kupnju bivše zgrade Janafa,objavljen jučer.
Dom holding posjeduje dva kata zgrade isključivo za vlastite poslovne potrebe,priopćeno je SEEbizu
iz Dom holdinga
Vlasnik/nositelj računa Stanje [%] Vrsta računa
1. VALAMAR GRUPA D.D. 2.028.028 27,16 Osnovni račun
2. EPIMA D.O.O. 1.131.615 15,15 Osnovni račun
3. SAVA D.D. 668.213 8,95 Osnovni račun
4. DOM HOLDING D.D. (1/1) 360.172 4,82 Osnovni račun
5. VOLKSBANK D.D. 256.918 3,44 Skrb. račun
6. PBZ D.D. 133.515 1,79 Skrb. račun +2000 kom
7. VOLKSBANK D.D. 109.513 1,47 Skrb. račun
8. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 89.193 1,19 Skrb. račun
9. RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. 63.713 0,85 Skrb. račun
10. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 50.000 0,67 Skrb. račun
Ukupno: 65,50
Samo udjel u Janafu je 80M po današnjoj cijeni.
Misliš 8 milijuna (2527 kom x 3200 kn) ?
45 je linija potpore a 55 otpora pa sad ti misli kud i kako.
mali ispravak. linija potpore je 44kn
[/quote]
meni se ipak cini na 43 ali ocekujem da jos napravi malo nize, barem do 42 pa da zatvori onaj gap od prije 3 mjeseca [proud]
a zatim, tko zna zna, tko ne zna njemu dva.. [lol]
sala mala, bolje da tko sazna neka javi [cool]
[/quote]
Ja sam to citirao nekog kolegu na susjednom forumu koji je opet citirao Investu a ovi su mu za taj citat uzeli pare. Ja tu ne vidim ni ti liniju otpora ni ti liniju potpore već jednog ili dva brokera koji imaju vremena na pretek pa svaki dan žene jednog po jednog naivca. Na žalost ali je to tako.
Bilo kakva rasprava o TA, popunjavanju gapova i linijama otpora i potpore je nepotrebna i bespredmetna na ovako smješnim prometima i količinama. Kako je kolega gore naveo brokerima je dosadno pa sa malo igraju sa neiskusnim investitorima sa drhtavim ručicama.
ovo s brokerima me nasmijalo. činjenica je da uopće nije teško pronaći ne 2 nego 200 brokera kojima je dosadno. imam dojam da se na nekim dionicama baš zaje…ju
ja bih rekao da je potpora jasno vidljiva na 43kn tocno i jucer je pad bio tocno do nje i zatvaranje par lipa iznad… ako to danas probijemo i zatvorimo ispod mogu li ispravno zakljuciti da nas slijedeca poprilicno cvrsta potpora ceka na 36kn?
da napomenem samo usput da mi nije cilj drukati ni u koju stranu, bez obzira sto imam dionica ali i sto bih volio jeftinije dokupiti.