KORF (Dom Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KORF (Dom Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Tko su pravi vlasnici Grofovih poduzeća i tko stoji iza skrbničkih računa,to samo dragi Bog zna.??

Tko su pravi vlasnici Grofovih poduzeća i tko stoji iza skrbničkih računa,to samo dragi Bog zna.??

Evo naletih na ovo.
Grof ili kako ga već nazivate odradio je za Vas osličan posao – dobit po dionici basnoslovna, a slijedeće godine još bolje.

Ili bi željeli da vam se gazda zove Pevec ili sl.

Na svu sreću nije Hrvatski fond za privatizaciju [wink]

Evo naletih na ovo.
Grof ili kako ga već nazivate odradio je za Vas osličan posao – dobit po dionici basnoslovna, a slijedeće godine još bolje.

Ili bi željeli da vam se gazda zove Pevec ili sl.
[/quote]
Ako već moramo birati između stranog grofa i domaćeg raubera… ima li u opće izbora… ako treba Švabu za premijera [lol]

who dares, wins

Nisam ja nezadovoljan sa poslovnim rezultatima Korifeja,nego sa cijenom dionice.Imam ju i mislim da je već davno trebala prijeći 60 kuna,jer je i bila pala 90 %,čak više od SUNH,ali joj cijenu na burzi uvijek vraća neka "nevidljiva ruka".

Svi bi mi htjeli da raste no situacija je takva. Malo nezgodna ali da nije onako gadno pala zar bi ju ja danas u opće imao i jadikovao što još nisam na +200% !?

who dares, wins

Na svu sreću nije Hrvatski fond za privatizaciju [wink]

Čujem da je Čo od danas glavni u tom fondu !? Je li to istina?

who dares, wins

Sve je moguče,ali nisam upoznat sa tom informacijom.

izgleda mi nekako da se svugdje može nešto zaradit,osim na ovoj našoj dionici……. 🙁

Izgleda da moramo biti strpljivi jer prije ili kasnije tržište mora prepoznati ovu podcijenjenu dionicu.
p/b=0,2
dobit oko 95 kn po dionici
p/e=8
kapital i rezerve 290 kn,
dobit u prva 3q=53 milijuna kuna.
Pa ti budi pametan

izgleda mi nekako da se svugdje može nešto zaradit,osim na ovoj našoj dionici……. 🙁

46/23=100%
nije lose za pola godine

MAlo stat na loptu.
Puno je pala ali i dosta rasla..
ja sam 70% plus , na nekima sam puno vise minus ali nevalja biti bahat

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Kolegaaaa ajmeee. Da nije ovoga cijelu godinu bi mogao bataliti. Jeste da je sad malo prikočilo jer se onaj istovara a nitko pretjerano ne kupuje no mene puno više trenutno okupira kako se riješiti nekih drugih na kojima nisam ostvario ni približno kao ovdje.

who dares, wins

New Report

Close