KORF (Dom Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KORF (Dom Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

samo da nadodam trenutno stanje u top30(mozda nekoga potakne na nesto, svejedno sto..):
kupnja 7k naspram prodaje od 17k dionica, raspon prodaje u top30 od 46 do 55kn, prosjecna velicina naloga 200komada, nijedan pojedinacno preko 700komada
p.s. imam li samo ja osjecaj da nam dionica "duguje" jos poprilican rast da bi bila u skladu s tehnickom, fundamentima tj stranim burzama?

..:: hvala svima na kolcima, uzvraćam 100-tkama baš u inat!!! Mudar čovjek pušta da ga vodi pravednost a uči od svih... ::..

Pa opće je poznato da je ZSE carstvo nelogičnosti,a ruku na srce KORF je i malo pre nelikvidan za ozbiljniju TA,međutim i ja imam špurijus da ima tu "dugova" za odradit.Na kraju ,krajeva zato je i imam jer mislin da bi mi mogla nešto donijet.Al mene veseli ovaj niz jedinica na ovoj temi,to nerijetko zna bit dobar znak…… [wink]

***obrisano***
sto se korfa tice jedino bih molio uvazene kolege ako mogu probati prognozirati sto bi moglo "okinuti" nekakvo jace kretanje (svejedno u kojem smjeru) osim naravno vec nagadanog kraja rasprodaje hypo-a

respect!

..:: hvala svima na kolcima, uzvraćam 100-tkama baš u inat!!! Mudar čovjek pušta da ga vodi pravednost a uči od svih... ::..

Vidite li kako je mirno kad nema onoga Hypo razbijača bida. Odmah može malo i po asku.

who dares, wins

premirno kolega, premirno! nismo li vec u usporedbi na ostale trebali biti na cca 55 nakon sto smo prethodno trebali ici barem do 60 (kada je grobi bio na 2300)?

ja sam se isto olako vidio na 60 no tako je kao je. Ipak je ovaj puno toga prodavao a kupnja je bila kakvu smo vidjeli. Samo se nadam da je završio ili da će ostalo čuvati za neka bolja vremena. Sad će mo vidjeti kad će prodavati onaj što je kupovao od njega. Možda i taj misli uzeti samo 100% [lol]

who dares, wins

premirno kolega, premirno! nismo li vec u usporedbi na ostale trebali biti na cca 55 nakon sto smo prethodno trebali ici barem do 60 (kada je grobi bio na 2300)?

Vidiš da je blagodat kad je mirno.

who dares, wins

Bolje bi bilo da sam ćutio.

who dares, wins

Vidiš da je blagodat kad je mirno.
[/quote]

morao si coprati [lol] ,ma neka lupa, kupnje ima a bez njega bit ce nam bolje [thumbsup]

Ipak je na ovoj dionici previše "mutnih"igrača da bi dionica normalno rasla ili padala.

Ipak je na ovoj dionici previše "mutnih"igrača da bi dionica normalno rasla ili padala.

moze nesto malo konkretnije kolega na sto tj koga mislite i zasto?
unaprijed hvala

Kolega,taman sam i ja htio postaviti isto pitanje.

New Report

Close