Kamo sreće da ih izlistaju pa da se riješe ove manipulantske burze!
Nakon par godina IPO po 10X većoj cijeni!
Po mom razmišljanju trebalo bi sad kupovat VLHO dok je jeftin bez obzira što najavljuju..za godinu dana trebali bi neki rezultati biti vidljivi nadam se ne od 27kn po dionici..a toliko prihoda..komentari dobrodošli..
Pa i jedna i druga se bave turizmom a VLHO ima udjel od 27% u KORF-u i upravlja sa njime(+jos nesto malo preko EPIME), ako je jos nesto bitno ili ako sam propustio neka me kolege nadopune…
[/quote]
Dali postoji mogućnost destiliranja KORFA..kao što slijedi VLHO..
[/quote]
Ma da će totalno otići sa burze – neće, idu na MTP…
To je moje razmišljanje..kad neki hotel koji se vrti na ZSE sa 2 postelje ima vrijednost dionice 150kn..a VLHO i KORF puno više hotela i kampova a cijena im 27-48kn..pa sad vidite kakva bi tu budućnost trebala biti..
Molim cijenjene forumaše da mi objasne koja je razlika između KORF i VLHO dionice…hvala na komentarima
Valamar izmeđuostalog upravlja s hotelima u vlasništvu KORF-a i za to prima neku fiksnu naknadu od ukupnog prometa (2%?). Također mu pripada i dobit u KORF-u u iznosu vlasničkog udjela.
[/quote]
0,875% tromjesecno od vrijednosti neto imovine pod upravljanjem
Molim cijenjene forumaše da mi objasne koja je razlika između KORF i VLHO dionice…hvala na komentarima
Za pocetak u imenu.
VLHO-R-A
(Valamar grupa dioničko društvo za razvoj turizma)
KORF-R-A
(Dom Holding dioničko društvo za upravljačke djelatnosti holding-društava)
Za ostalo google u ruke
[/quote]
Zato si ti tu BOB…
To je moje razmišljanje..kad neki hotel koji se vrti na ZSE sa 2 postelje ima vrijednost dionice 150kn..a VLHO i KORF puno više hotela i kampova a cijena im 27-48kn..pa sad vidite kakva bi tu budućnost trebala biti..
Olovku i papir u ruke i dobiješ da su po, uspoređujući kvartalne rezultatite, ovo dvije NAJPOTCJENJENIJE dionice na ZSE!
Jeli Bakić izašao iz KORFA ili kupuje..dali netko to može vidjet..
Prema njegovoj vlastitoj izjavi, sakrio se iza (nekoliko) skrbničkih računa jer mu je išlo na živce stalno javno komentiranje njegovih poteza.
Jeli Bakić izašao iz KORFA ili kupuje..dali netko to može vidjet..
Pa koliko sam ja shvatio prebacio je sve na skrbnički, neka me netko ispravi ako sam u krivu…
Stanje na dan 29.10. (stvarno 26.10):
Vlasnik/nositelj računa Stanje [%] Vrsta računa
1. VALAMAR GRUPA D.D. 2.028.028 27,16 Osnovni račun
2. EPIMA D.O.O. 1.131.615 15,15 Osnovni račun
3. SAVA D.D. 668.213 8,95 Osnovni račun
4. DOM HOLDING D.D. (1/1) 360.172 4,82 Osnovni račun
5. VOLKSBANK D.D. 256.918 3,44 Skrb. račun
6. PBZ D.D. 129.609 1,74 Skrb. račun
7. VOLKSBANK D.D. 109.513 1,47 Skrb. račun
8. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 89.193 1,19 Skrb. račun
9. RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. 63.713 0,85 Skrb. račun
10. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 50.000 0,67 Skrb. račun
Ovaj zabin skrbnicki je provjereno uvazeni kolega N.B. Nisam siguran i upucen ima li jos nesto i koliko, ustvari vjerujem da ima jos i da lagano dokupljuje no to sam samo ja… ili nisam?