jel ovde ikad bila dividenda?
ako imaju išta i za podijelit uopće??
zadnje tri godine koliko znam nije.
imaju oni puno toga za podjeliti…..ali među sobom čini mi se [lol]
pa kolega i medu nama (naravno mislim na dionicare) no sve ce to ocito u svoje vrijeme… pa nije ovo nautika da smo usidreni na 45-50 mjesecima.. a nije ni tolika bura bila da bi mi tako dugo naspram ostalih cekali i gledali dvoznamenkaste rastove…
pa kolega i medu nama (naravno mislim na dionicare) no sve ce to ocito u svoje vrijeme… pa nije ovo nautika da smo usidreni na 45-50 mjesecima.. a nije ni tolika bura bila da bi mi tako dugo naspram ostalih cekali i gledali dvoznamenkaste rastove…
[/quote]
neznam kolega,ja pomalo skupljam,vjerujem da ovo vrijedi više,ali bojim se da cijena može i niže.a firma propast neće,u to sam nekako siguran.zato dokupljujem.na 50 kn smo imali veliki promet tako da će cijena brzo ponovo na 50 kn.
Ako je ovako i kod ostalih hotelskih kuća……..!!!!!
Krk, 28.10.2009.
Sukladno odredbama ZTK-a Uprava društva Zlatni otok d.d., sa sjedištem u Krku, Vršanska b.b. (u daljnjem tekstu Društvo podnosi:
MEðUIZVJEŠTAJ POSLOVODSTVA (KRATAK IZVJEŠTAJ UPRAVE)
ZA PERIOD 1-9/2009.
Uprava dioničkog društva Zlatni otok d.d. u sastavu Mirjana Galović-predsjednik uprave i Josipa Cvelić Bonifačić – član uprave daje informaciju o stanju u Društvu i važnijim dogañajima.
Zlatni otok ostvario je 45,77 milijuna kuna ukupnih prihoda, 32,5 milijuna kuna ukupnih rashoda uz ostvarenje dobiti prije oporezivanja od 13,27 mil. kuna. U odnosu na prethodnu godinu Društvo je ostvarilo 5,74 milijuna kuna veće prihode i 3,91 milijuna kuna veće rashode.
Ukupna imovina Društva na 30.09.2009. godine iznosila je 146,3 milijuna kuna te je za 6,9 mil. kuna ili 5% veća od istog perioda prošle godine. Najveći porast odnosi se na kratkoročnu materijalnu imovinu (novac).
Financijski izvještaji za period od 01.01.-30.09. odnosno 01.07. – 30.09. nisu revidirani.
Društvo nastavlja poslovanje sukladno poslovnim planovima a turističku sezonu 2009. možemo ocijeniti pozitivno, uz rast prihoda od 14% i noćenja od 2,6% u odnosu na isti period prethodne godine što je rezultat kontinuiranog ulaganja u objekte i povećanja kvalitete usluge.
Prema svježim izvješćima, HRBC, JNAF, ZLTO, ali i HDBK više nego solidni. Očekujem slično i od ostale dječice.
Oko 3,25kn/dionici dobiti od HRBC i ZLTO! A kad dođu rezultati od Riviere ode to na 15kn/dionici.
Impresivno nema šta – rijetko se može netko pohvaliti s takvom dobiti ne samo u HR nego i šire.
Molim cijenjene forumaše da mi objasne koja je razlika između KORF i VLHO dionice…hvala na komentarima
Molim cijenjene forumaše da mi objasne koja je razlika između KORF i VLHO dionice…hvala na komentarima
Pa i jedna i druga se bave turizmom a VLHO ima udjel od 27% u KORF-u i upravlja sa njime(+jos nesto malo preko EPIME), ako je jos nesto bitno ili ako sam propustio neka me kolege nadopune…
Pa i jedna i druga se bave turizmom a VLHO ima udjel od 27% u KORF-u i upravlja sa njime(+jos nesto malo preko EPIME), ako je jos nesto bitno ili ako sam propustio neka me kolege nadopune…
[/quote]
Dali postoji mogućnost destiliranja KORFA..kao što slijedi VLHO..
Valamar izmeđuostalog upravlja s hotelima u vlasništvu KORF-a i za to prima neku fiksnu naknadu od ukupnog prometa (2%?). Također mu pripada i dobit u KORF-u u iznosu vlasničkog udjela.
Za pocetak u imenu.
VLHO-R-A
(Valamar grupa dioničko društvo za razvoj turizma)
KORF-R-A
(Dom Holding dioničko društvo za upravljačke djelatnosti holding-društava)
Za ostalo google u ruke