KORF (Dom Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KORF (Dom Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

hvala kolega!
moze jos samo onaj dio tko je bio taj veliki "stoper"? Hypo?

da
[/quote]

šalio sam se post iznad je istinit i točan

10.10.2009.
9.RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. 71.713 0,96 Skrb.račun -669 kom
10.HYPO ALPE- ADRIA-BANK D.D. 53.284 0,71 Skrb.račun +669 kom

10.10.2009.

Nemojte azbijat glavu jedna je osoba kupila veliku količinu privatno i ovog trena sjedimo u Crkvenici na terasi hotela Terapija i uživamo u suncu

10.10.2009.

Nemojte azbijat glavu jedna je osoba kupila veliku količinu privatno i ovog trena sjedimo u Crkvenici na terasi hotela Terapija i uživamo u suncu
[/quote]
je li to mogao biti kolega N.B. a tek kasnije ce isplivati u top10?
sad mi ostaje za skuziti zasto je hypo-u bilo u interesu sada izaci… hm… [shocked]

..:: hvala svima na kolcima, uzvraćam 100-tkama baš u inat!!! Mudar čovjek pušta da ga vodi pravednost a uči od svih... ::..

10.10.2009.

[/quote]

Ovdije počinje naučna fantastika… [lol]

Prodaje i PBZ d.d.,ne samo HYPO

sad mi ostaje za skuziti zasto je hypo-u bilo u interesu sada izaci… hm… [shocked]

sve se češće šuška da nakon PRFC, VLHO…sad na red za delistiranje dolaze KORF,SNHO… kad pogledate tko upravlja njima, uopće me ne bi čudilo da je to sve istina.
u početku sam samo odmahnuo rukom kad sam čuo priče o delistingu PRFC, pa VLHO…ali sad sam i te kako oprezan i zabrinut [embarass]

sve što pišem moje je mišljenje te se ne može se shvatiti kao investicijski savjet ili preporuka za kupnju i prodaju dionica!

Ko to šuška? Ovi što su popušili u VLHO pa bi sad da i susjedu crkne krava.
Tko se je delistirao a da je bio u Crobex-u?

who dares, wins

oVo je ozbiljna dionica zato bi vas molio da ozbiljno i pišete

sve se češće šuška da nakon PRFC, VLHO…sad na red za delistiranje dolaze KORF,SNHO… kad pogledate tko upravlja njima, uopće me ne bi čudilo da je to sve istina.
u početku sam samo odmahnuo rukom kad sam čuo priče o delistingu PRFC, pa VLHO…ali sad sam i te kako oprezan i zabrinut [embarass]
[/quote]

pa ne znači da će delistiranje biti odmah, valda će biti prije neka objava u medijima pa čemo se moć pripremit [undecid]

[/quote]

Da, samo pogledaj kolike udjele u tim društvima imaju većinski vlasnici, a koji udio imaju u KORFu. Za odluku o delistanju treba im 75% glasova što sigurno neće proći kod KORFa. ;-).
A uostalom delistanje iz neke više kotacije i premještanje u nižu, pravim invesitotrima ništa ne znači. U

Ulaskom u Crobex prije 20 dana govori sve o ovoj dionici pa uspoređivanje sa nekim drugim dionicama stvarno nema smisla.

New Report

Close