što mislite hoće li ovo utjecati imalo na KORF:
Valamar grupa d.d. – obavijest
ZSE: 7.10.2009 12:49:57
Valamar grupa d.d. sazvala je Glavnu skupštinu za 1. prosinca 2009. Na dnevnom redu skupštine naći će se, među ostalim, prijedlog da se dionice Društva delistaju sa Zagrebačke burze. Razlozi zbog kojih je Uprava Društva predložila takvu mjeru je mali broj raspoloživih dionica za trgovanje tzv. free float i trošak održavanja uvrštenja. Valamar grupa d.d. je u većinskom vlasništvu austrijske investicijskeı kompanije EPIC.
Valamar grupa d.d. sazvala je Glavnu skupštinu za 1. prosinca 2009. Na dnevnom redu skupštine naći će se, među ostalim, prijedlog da se dionice Društva delistaju sa Zagrebačke burze. Razlozi zbog kojih je Uprava Društva predložila takvu mjeru je mali broj raspoloživih dionica za trgovanje tzv. free float i trošak održavanja uvrštenja. Valamar grupa d.d. je u većinskom vlasništvu austrijske investicijskeı kompanije EPIC.
NE
NE
[/quote]
DA!
Ako hoćeš STVARNO DOBRU cijenu za izlazak iz Valamara, kupuješ KORF-R-A tj dižeš cijenu Korifeja!
Zasad nema i neće više biti onakvih naloga poput onih od 5000 na prodaji samo da se zna
Ha ha, netko ga je dobro pomeo….
[/quote]
HA ha ja znam tko to pokupi ladno
[/quote]
moze malo pojasnjenje (moze i na PM) za neupucene, tko je to pokupio ladno i zasto vise zasad nece biti naloga poput onih od 5k na asku?
hvala unaprijed!
[/quote]
[/quote]
moze malo pojasnjenje (moze i na PM) za neupucene, tko je to pokupio ladno i zasto vise zasad nece biti naloga poput onih od 5k na asku?
hvala unaprijed!
[/quote]
Veliki naloga više neće biti zato što se prodalo što je bilo planirano znači biće teško kupit veću količinu a da se cjena nediže a taj ko je kupio to je znao i zato pokupio
[/quote]
[/quote]
hvala unaprijed!
[/quote]
Veliki naloga više neće biti zato što se prodalo što je bilo planirano znači biće teško kupit veću količinu a da se cjena nediže a taj ko je kupio to je znao i zato pokupio
[/quote]
Vlasnik/nositelj računa Stanje [%] Vrsta računa
1. VALAMAR GRUPA D.D. 2.028.028 27,16 Osnovni račun
2. EPIMA D.O.O. 1.131.615 15,15 Osnovni račun
3. SAVA D.D. 668.213 8,95 Osnovni račun
4. DOM HOLDING D.D. (1/1) 360.172 4,82 Osnovni račun
5. VOLKSBANK D.D. 256.918 3,44 Skrb. račun
6. PBZ D.D. 124.026 1,66 Skrb. račun
7. VOLKSBANK D.D. 109.513 1,47 Skrb. račun
8. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 89.193 1,19 Skrb. račun
9. RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. 72.382 0,97 Skrb. račun
10. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D. 52.615 0,70 Skrb. račun
Ukupno: 65,52 IMA TOGA JOS KOLIKO HOCES …..35% FF cca ….
hvala kolega!
moze jos samo onaj dio tko je bio taj veliki "stoper"? Hypo?
hvala kolega!
moze jos samo onaj dio tko je bio taj veliki "stoper"? Hypo?
da
veliki kupac u zadnje vrijeme nije HYPO
taj će kupovat i dalje do ulaza u top 10 a neće ući
[/quote]
ovaj kolega vam je sve objasnio tad a sad taj isti prodaje odnosno ZAVRŠIO sa prodajom