Slažem se tinto…
ali ko će znat kad će on doć do 100 kn,možda i za pet godina…..
MISLIM DA JE U PITANJU KEKEC
kupit 1000 komada KORF po 22,49 kn nisam vjerovo da će ikad više biti moguće. sad sam uzeo 2000 komada i čekat ću ako treba 2-3 godine pa ga prodat sa 500% zarade, nema banke ni biznisa koji daje ovakvu kamatu [thumbsup]
iskoristite ovu priliku, prodaje fond koji se raspada
Prijatelju koji to fond Slovenski propada..ili ti samo navlačiš forumaše na kupnju..uvijek neke informacije neprovjerene dolaze u svezi ove dionice..Što se mene tiče neka fondovi konačno izađu iz ove dionice,uništili su ju pa sad neka grcaju u minusu..ja imam vremena za čekanje za razliku od njih.. [bye]
Čini mi se da sam po ovim cijenama kupovao KORF 2000-e godine pa zašto ne bi i 2009-e.Cijena od 23 kune mi se više čini kao poklon paket nego neka ozbiljna cijena.???Možda još padne koju kunu,ali sam siguran da za godinu-dvije mora biti barem 50-100 kuna,a to je lijepa zaradica.
To TINTO..i ti čekaš bolja vremena [thumbsup]
Valmar prodaje dionice.. [undecid]
bez veze, odakle ti to? pa neće najveći pojedinačni dioničar sa 25% udjela u KORF-u prodavati dionice KORF-a na ovaj način kad ih ima 2.028.028 komada ?!!
Danas se nešto događa, a tek ćemo vidjeti što. U svakom slučaju, neko je čekao da cijena doista padne u bezdan pa da počne prodavati, a i kupcima je očito do sada bilo skupo.
Otkuda informacija da se radi o Valamaru?
Danas se nešto događa, a tek ćemo vidjeti što. U svakom slučaju, neko je čekao da cijena doista padne u bezdan pa da počne prodavati, a i kupcima je očito do sada bilo skupo.
kupcima skupo a trezor prije par mjeseci kupovao na veliko po 70kn..a i mali ulagači su to isto kupovali dnevno po 5000kom prodavano.i kupovano..a sad da je skupo po pišljivih 23kn..