Na koliko će Gazda onda doći ako padne ispod 30?
Na koliko će Gazda onda doći ako padne ispod 30?
Neznam. I ne tvrdim da će otići.
I ova cijena je smiješna!!!
Ali nije brana nalog od 1000 kom na 30 kn. Brana bi bila skriveni nalog a da se vidi bar 5000 kom!
Pozdrav!
http://www.mojedionice.com/trg/IzvDionicariPromjeneSve.aspx?dat1=06.02.2009&dat2=10.02.2009&idDrz=1&idNac=2&idDcar=3858
Samo ove 74 kn po dionici.
. RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. ZAGREB 204.938 7,97 Skrb. račun
Ovo je za KOEI-R-A gdje KORF preko skrbničkog ima 204938×304=62.301.152
To je jedno 8,5 kn po dionici.
Plus još niz drugih dionica u portfelju.
Ovo je katastrofa pa zar nitko neće ni po 29 da kupi.
Uzmimo na primjer da imam casha i svrbe me prsti jer bih htio uzeti 10000 komada Dom holdinga.
Ali, onda se pitam, je dobro je to, imaju oni toga u portfelju, ma kako da ne.
Sta to oni imaju ? Pa to je sve zamuljano i smuljano, neka netko evo napise sta to oni tocno imaju u portfelju. Zasto bih ja uzeo nesto, sto uopce ne znam sta je, i da sam onda na milost i nemilost upravi i nekoj jedva prosirenoj recenici u FI ???? pa necu…
Dugotrajne i kratkotrajne financijske imovine – gotovina, državne i korporativne obveznice – u 3Q su iznosile 75 kuna po dionici. Vrijednost dionica na današnji dan je oko 80 kuna po dionici.
Sve skupa je oko 155 kuna po dionici a ne kupuje se ni po 29!
Dugotrajne i kratkotrajne financijske imovine – gotovina, državne i korporativne obveznice – u 3Q su iznosile 75 kuna po dionici. Vrijednost dionica na današnji dan je oko 80 kuna po dionici.
Pojašnjennje:
Vrijednost dugotrajne i kratkotrajne financijske imovine – gotovina, državne i korporativne obveznice – u vlasništvu Korifeja prema 3Q izvješću su iznosile oko 75 kuna po dionici. Vrijednost dionica u vlasništvu Korifeja ( tamo gdje je u prvih deset dioničara ) na današnji dan je oko 80 kuna po dionici.