KORF (Dom Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KORF (Dom Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Na koliko će Gazda onda doći ako padne ispod 30?

Živjela naša vječna INGRA, Hezbollah i Bashar Al-Assad.

Na koliko će Gazda onda doći ako padne ispod 30?

Neznam. I ne tvrdim da će otići.

I ova cijena je smiješna!!!

Ali nije brana nalog od 1000 kom na 30 kn. Brana bi bila skriveni nalog a da se vidi bar 5000 kom!

Pozdrav!

Prodajte to dok još možete dobiti 25 kuna, eto ja se pomalo žrtvujem da vas spasim.

Kolika je knjigovodstvena ?

Koliko bi bila uz revalorizaciju imovine ?

http://www.mojedionice.com/trg/IzvDionicariPromjeneSve.aspx?dat1=06.02.2009&dat2=10.02.2009&idDrz=1&idNac=2&idDcar=3858
Samo ove 74 kn po dionici.

Imam fantomske dionice

. RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. ZAGREB 204.938 7,97 Skrb. račun
Ovo je za KOEI-R-A gdje KORF preko skrbničkog ima 204938×304=62.301.152
To je jedno 8,5 kn po dionici.
Plus još niz drugih dionica u portfelju.

Imam fantomske dionice

Svi se kunu u turizam, a gledaj cijene dionica u tom sektoru, toj našoj uzdanici!?

who dares, wins

Svaka čast ovom šta prodaje po 29 kuna. Valjda se nada da će uć po kunu.

Imam fantomske dionice

Ovo je katastrofa pa zar nitko neće ni po 29 da kupi.

Živjela naša vječna INGRA, Hezbollah i Bashar Al-Assad.

Uzmimo na primjer da imam casha i svrbe me prsti jer bih htio uzeti 10000 komada Dom holdinga.
Ali, onda se pitam, je dobro je to, imaju oni toga u portfelju, ma kako da ne.
Sta to oni imaju ? Pa to je sve zamuljano i smuljano, neka netko evo napise sta to oni tocno imaju u portfelju. Zasto bih ja uzeo nesto, sto uopce ne znam sta je, i da sam onda na milost i nemilost upravi i nekoj jedva prosirenoj recenici u FI ???? pa necu…

Dugotrajne i kratkotrajne financijske imovine – gotovina, državne i korporativne obveznice – u 3Q su iznosile 75 kuna po dionici. Vrijednost dionica na današnji dan je oko 80 kuna po dionici.
Sve skupa je oko 155 kuna po dionici a ne kupuje se ni po 29!

Dugotrajne i kratkotrajne financijske imovine – gotovina, državne i korporativne obveznice – u 3Q su iznosile 75 kuna po dionici. Vrijednost dionica na današnji dan je oko 80 kuna po dionici.

Pojašnjennje:

Vrijednost dugotrajne i kratkotrajne financijske imovine – gotovina, državne i korporativne obveznice – u vlasništvu Korifeja prema 3Q izvješću su iznosile oko 75 kuna po dionici. Vrijednost dionica u vlasništvu Korifeja ( tamo gdje je u prvih deset dioničara ) na današnji dan je oko 80 kuna po dionici.

New Report

Close