Ali koji je interes da je dionica ovako nisko, jer jedan dan ako budu htjeli prodat cijeli fond koji će im bit argument-30 kn po dionici. Pa će kazat aj gospodo kupci dajte jedno 250-300 kn po dionici.
Do prodaje će oni već napucati cijenu na 300 kuna, ali to nažalost neće biti tako skoro.
A baš sam se zafrknuo i ušao dionicu čiji su vlasnici najveći kriminalci koji postoje, poslao sam mail na KORF sa upitom da li će KORF otkupljivati još svojih dionica i da li će dati dividendu, kad dobio natrag mail od neke odvjetnice koja uopće ne radi u KORF-u da je to povlaštena informacija te da prema zakonu ne mogu davat takvu info.
Ja sam znao da je to po Zakonu o tržištu kapitala povlaštena info ali sam čekao da vidim tko će odgovoriti, kad ono neka odvjetnica koja uopće ne radi tamo.
pa to je holding sa 50 advokata koji pretakaju iz šupljeg u prazno.
kada bi se takve informacije dijelile preko upita mailom svi bi lagano dolazili do novaca pa čak i ti i ja.
zapamti da se nekom mora smrknut da bi drugom svanulo
[sealed]
A baš sam se zafrknuo i ušao dionicu čiji su vlasnici najveći kriminalci koji postoje, poslao sam mail na KORF sa upitom da li će KORF otkupljivati još svojih dionica i da li će dati dividendu, kad dobio natrag mail od neke odvjetnice koja uopće ne radi u KORF-u da je to povlaštena informacija te da prema zakonu ne mogu davat takvu info.
Ja sam znao da je to po Zakonu o tržištu kapitala povlaštena info ali sam čekao da vidim tko će odgovoriti, kad ono neka odvjetnica koja uopće ne radi tamo.
Nisu oni iznimka već je to pravilo ponašanja u svim našim ZIF-ovima.
Nitko neće čak ni po 34,50 kn, pa koliki je onda donji target-vjerovatno 1 kuna. Kako je jedan kolega rekao na EIG-u da je bolje da padne na 1 kunu jer će lakše računat.
http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=a7513fc5-ac90-4df2-90c7-fc464b817b1d&ref=lastadd
A dionica na … kuna
http://www.raiffeisen.hr/web/pdf/croatia-weekly/rba-croatia-weekly-2005-06-20.pdf
Evo preporuke analitičara iz 2005 godine, pri cijeni od 131 kn, preporuka BUY, a sad ide po 32 kn.
Netko treba dobit otkaz.