KORF (Dom Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KORF (Dom Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ali koji je interes da je dionica ovako nisko, jer jedan dan ako budu htjeli prodat cijeli fond koji će im bit argument-30 kn po dionici. Pa će kazat aj gospodo kupci dajte jedno 250-300 kn po dionici.

Do prodaje će oni već napucati cijenu na 300 kuna, ali to nažalost neće biti tako skoro.

Izgleda da vlakić kreće. [thumbsup]

Imam fantomske dionice

Uh, uh, baš kreće sa 10 dionica.

Vlak krenuo i odmah zapeo na Zapadnom kolodvoru. [angry]

who dares, wins

A baš sam se zafrknuo i ušao dionicu čiji su vlasnici najveći kriminalci koji postoje, poslao sam mail na KORF sa upitom da li će KORF otkupljivati još svojih dionica i da li će dati dividendu, kad dobio natrag mail od neke odvjetnice koja uopće ne radi u KORF-u da je to povlaštena informacija te da prema zakonu ne mogu davat takvu info.
Ja sam znao da je to po Zakonu o tržištu kapitala povlaštena info ali sam čekao da vidim tko će odgovoriti, kad ono neka odvjetnica koja uopće ne radi tamo.

Živjela naša vječna INGRA, Hezbollah i Bashar Al-Assad.

ne razumijem kakav si ti oggovor očekivao i od koga???

pa to je holding sa 50 advokata koji pretakaju iz šupljeg u prazno.

kada bi se takve informacije dijelile preko upita mailom svi bi lagano dolazili do novaca pa čak i ti i ja.

zapamti da se nekom mora smrknut da bi drugom svanulo
[sealed]

Problem je da nije lako ovaj KORF prodat, kad bih htio srušio bi cijenu 10%.

Imam fantomske dionice

A baš sam se zafrknuo i ušao dionicu čiji su vlasnici najveći kriminalci koji postoje, poslao sam mail na KORF sa upitom da li će KORF otkupljivati još svojih dionica i da li će dati dividendu, kad dobio natrag mail od neke odvjetnice koja uopće ne radi u KORF-u da je to povlaštena informacija te da prema zakonu ne mogu davat takvu info.
Ja sam znao da je to po Zakonu o tržištu kapitala povlaštena info ali sam čekao da vidim tko će odgovoriti, kad ono neka odvjetnica koja uopće ne radi tamo.

Nisu oni iznimka već je to pravilo ponašanja u svim našim ZIF-ovima.

Nitko neće čak ni po 34,50 kn, pa koliki je onda donji target-vjerovatno 1 kuna. Kako je jedan kolega rekao na EIG-u da je bolje da padne na 1 kunu jer će lakše računat.

Imam fantomske dionice

http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=a7513fc5-ac90-4df2-90c7-fc464b817b1d&ref=lastadd
A dionica na … kuna

Živjela naša vječna INGRA, Hezbollah i Bashar Al-Assad.

http://www.raiffeisen.hr/web/pdf/croatia-weekly/rba-croatia-weekly-2005-06-20.pdf
Evo preporuke analitičara iz 2005 godine, pri cijeni od 131 kn, preporuka BUY, a sad ide po 32 kn.
Netko treba dobit otkaz.

Imam fantomske dionice

tada nisu znali ono sto svi znamo danas…

"Ko izgubi dobitak, dobije gubitak"

New Report

Close