KORF (Dom Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KORF (Dom Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ide ovo do kraja tjedna na 50, mislim da nam slijedi strelovit rast jer prodaja je slaba i čeka se samo okidač.

Živjela naša vječna INGRA, Hezbollah i Bashar Al-Assad.

Opet namjerno rušenje s jednom dionicom, ajmo HANFA.

Imam fantomske dionice

Izgleda da se odvija najgori mogući scenarij a to je da nema likvidnosti.

Imam fantomske dionice

Evo pa vi prodajte po ovim cijenama, samo će Grof, Ostoja i ti hohštapleri biti bogatiji, a ovce će ostati ošišane. Ako nas već misle prevarit pa pomalo prebacuju portfelj bogami će se i namučiti jer će krenut tužbe, javnost itd. pa ćemo vidjet hoće li moći ponoviti devedesete.
http://www.poslovni.hr/105833.aspx

U Dom holding treba poslati svoje podatke

– Dvadesetoga travnja zadnji je rok za isplatu dividende za stradalnike Domovinskoga rata koji su imali dionice DOM fonda. Kako oni koji nisu dobili novac mogu do njega doći? Koliko je novca u igri?

MR. KOVAČIĆ: Nije riječ o beznačajnim svotama. Radi se o dobiti od 2 kn po dionici za stradalnike Domovinskoga rata koji su u kuponskoj privatizaciji dobili dionice Dom fonda, današnjeg Dom holdinga. Mnogi bi mogli ostati uskraćeni za taj novac budući da su u trenutku kad su postali dioničari živjeli u prognaničkim naseljima, hotelima, prihvatilištima, često mijenjajući adresu tako da obavijest SDA nije nikad došla do njih, tj. vratila se kao neisporučena pošiljka. Pozivam sve one koji su imali dionice Dom fonda da iskoriste svoje pravo i pošalju u Dom holding svoje podatke kako bi dobili novac na račune.

Teško mi je dati točnu procjenu, ali možda bi se moglo govoriti o 20% dioničara ili oko 5.000 ljudi na koje se dijeli više od tri milijuna kuna. Zašto da holding koji je danas u većinskom austrijskom vlasništvu toliki novac nezasluženo sebi priskrbi?! Stoga ponavljam: Svi koji imaju ili su imali do 2003. godine dionice Dom fonda, a živjeli su po raznim adresama diljem Hrvatske, neka pošalju zahtjev i račun za uplatu na adresu: Dom holding d.d., Miramarska 24, Zagreb. Jedan paket je minimalno 111 dionica. Pakete su, ističem, dobivali djeca, supruge, majke i očevi branitelja. Ima obitelji u kojima se nalazi i desetak paketa.

Glas Koncila, broj 15 (1764), 13.4.2008.

Jel ima neko komentar na ovo?
Kolega S400 puni ste ljutnje međutim nisam siguran da će vam to pomoć, jer puno je strašljivih na ovoj burzi, a još kad čujem za dionice branitelja odmah mi padne mrak na oči. E da mi je imat spisak iz SDA, odmah bi znao hoću li držat ili ne, predlažem da ga skupno naručimo i platimo.
POZDRAV

Imam fantomske dionice

Kakvi prognanici ,oni su već svoje dionice rasprodali davnih dana,,a ove cijene grof i ekipa mogu samo sanjat za još veći dokup od malih dioničara koji su u panici da moraju prodat.E sad kad budu prodavali neka pogledaju u tisak ili preko neta koliko je država zaradila od turizma..a to je 7milijardi…Koji mi još izvozni proizvod imamo da toliko možemo zaradit.. [thumbsup]

Evo pa vi prodajte po ovim cijenama, samo će Grof, Ostoja i ti hohštapleri biti bogatiji, a ovce će ostati ošišane. Ako nas već misle prevarit pa pomalo prebacuju portfelj bogami će se i namučiti jer će krenut tužbe, javnost itd. pa ćemo vidjet hoće li moći ponoviti devedesete.
http://www.poslovni.hr/105833.aspx

Ne!U našoj predivnoj zemlji se ovako nešto ne može dogoditi,nikako,nema šanse… [wink] [rolleyes]

"Only dead fish swim with the stream"

A da mi je znat tko će pokrenuti te tužbe..možda netko sa foruma [undecid]

Ova dva dana što se trguje na burzi je samo pokazatelj da nema više rasprodaje po smiješnim cjenama od 39kn.. [thumbsup]

Ma ovaj KORF je tragedija, nevjerovatno je da se firme s nekoliko milijuna dionica u opticaju proda nekoliko stotina ili u najboljem slučaju tisuća.

Imam fantomske dionice

Uh bogami sam skroz fulao jer sam mislio da će se trezor uključiti u kupnju ili neki jači igrač, kad ono od kupaca niti lijeka, a ja nažalost nisam dugoročni ulagač pa ću brzo prodat, što vi kolege mislite?

Treba prodati, po mogućnosti meni, ja imam vremena.

New Report

Close