Proće i vrijeme bandi pa ćemo možda i doć na cijenu koja je realna za ovu dionicu…još će oni malo ju držat na ovim smješnim cjenama ali mi se nedamo i neprodajemo za siću [thumbsup]
Kaka će proći vrijeme …
Polako mi grabimo prema 150kn koliko je vrijedila ova dionica prije godinu dana..jučer slab promet jer više nitko ne prodaje za burek..Nadam se da su mali dioničari shvatili da ova dionica vrijedi puno više od sitnih 39kn.. [thumbsup]
Uz LRH ovo je dionica s najviše potencijala jer ova cijena je smiješna. Nažalost nema velikih igrača da se uključe.
Ma meni je ovo katastrofa jer ta firma uopče ne brine za svoje dioničare, pa pogledaj gdje smo dok sve raste. Još idući tjedan ako bude ovako ja definitivno izlazim.
Ma meni je ovo katastrofa jer ta firma uopče ne brine za svoje dioničare, pa pogledaj gdje smo dok sve raste. Još idući tjedan ako bude ovako ja definitivno izlazim.
Kolega, oni to upravo i čekaju. Skupljaju na ovim smješnim cijenama i trenutno im ne odgovara da cijena poraste. Ako slome SAVU ili KD ode cijena u nebesa.
Ne prodajte KORF jer će do kraja godine biti preko 100 kn. Koliko će biti iznad 100 kn ovisi o turističkoj sezoni.
Ma problem je šta KORF stoji dok drugi rastu, tako da ako si u nekim drugim dionicama koje rastu možeš kasnije uzet više Korfa, to sam i napravio zatrejdajući s brodarima. Inače mislim da je dobra dionica jedino ova slaba likvidnost me muči.
J..at ga, nije baš lijepo. Sa svima takvima su "vlasnici" oduvijek jako manipulirali, pa su to oni sami najviše koristili.
A da je likvidnost veća, ni cijena nebi bila tu gdje je.
Teoretski, vrijedi gadno puno.
Kada, za godinu ili dvije, prođe (ili se bar samo malo zaboravi) ova svjetska kriza, a mi se približimo, ili uđemo, u EU, pa onda po pravnoj sigurnosti ovi iz EU budu mogli slobodno ulagati u HR, e onda…
A vrata smo im širom otvorili.
Prije toga će nas najprije gadno stisnuti, tako da što jeftinije uđu, a mi ćemo se braniti….? Čime? Imamo neku taktiku, plan, ekonomski odgovor, bilo što..?
Uglavnom, "gazde" će jako dobro proći, jednoga dana će se pisati uz uvaženoga "šofera LR" po veličini bogataša u Evropi.
Da skratim, samo RIVP (potpuno svjestan da turizam i nije neka jako perspektivna grana)vrijedi barem desetak puta više od sadašnje cijene. Raznorazni fondovi iz EU to popapaju bez problema, ali
nemaju pravo na takvo nešto jer nismo u EU. I hoće to popapati jednoga dana. Neće dugo proći. A jedino me tješi da je njihova fin. kontrola malo jača od naše pa neki tamo fond bi malo teže objasnio
neke malipulacije "ispod klupe", pa tako naši "gazde" neće moći baš tako lako proći.
Ne zaboravite, u EU raznim fondovima ima jako puno sredstava.
Vidit ću ovaj tjedan šta bude, padne li još likvidnost iskrcajem se,ne da mi se čekati da se netko smiluje i kupi KORF dok sve dionice rastu a ionako dugotrajno ulaganje ne donosi ništa, tko je kupio KORF prije 5 godina sad je u gubitku.
P.s.nema ni Save dežurnog drukera da piše tako da mi je sumnjivo čim je i on odustao od ovog
Živko šta to raste toliko da ti moraš prodavat KORF,da bi uletio u neku drugu dionicu koja možda trenutno ima prividan rast,nekad i od gubitka bude dobitak samo mora biti strpljenja…ti izgleda na burzi kupuješ i za 2 dana prodaješ..nisi ti dugoročni ulagač u dionice [proud]
J..at ga, nije baš lijepo. Sa svima takvima su "vlasnici" oduvijek jako manipulirali, pa su to oni sami najviše koristili.
A da je likvidnost veća, ni cijena nebi bila tu gdje je.
Teoretski, vrijedi gadno puno.
Kada, za godinu ili dvije, prođe (ili se bar samo malo zaboravi) ova svjetska kriza, a mi se približimo, ili uđemo, u EU, pa onda po pravnoj sigurnosti ovi iz EU budu mogli slobodno ulagati u HR, e onda…
A vrata smo im širom otvorili.
Prije toga će nas najprije gadno stisnuti, tako da što jeftinije uđu, a mi ćemo se braniti….? Čime? Imamo neku taktiku, plan, ekonomski odgovor, bilo što..?
Uglavnom, "gazde" će jako dobro proći, jednoga dana će se pisati uz uvaženoga "šofera LR" po veličini bogataša u Evropi.
Da skratim, samo RIVP (potpuno svjestan da turizam i nije neka jako perspektivna grana)vrijedi barem desetak puta više od sadašnje cijene. Raznorazni fondovi iz EU to popapaju bez problema, ali
nemaju pravo na takvo nešto jer nismo u EU. I hoće to popapati jednoga dana. Neće dugo proći. A jedino me tješi da je njihova fin. kontrola malo jača od naše pa neki tamo fond bi malo teže objasnio
neke malipulacije "ispod klupe", pa tako naši "gazde" neće moći baš tako lako proći.
Ne zaboravite, u EU raznim fondovima ima jako puno sredstava.
Mi od turizmo jedino i živimo..koji je naš izvozni proizvod gdje možemo zaradit koliko na turizmu [rolleyes]