dogovor i preslagivanje kod velikih i to zadnja dva mjeseca
iskrcavaju se a trezor kupuje iz jednog đžepa u drugi, što ćeš kad to država dozvoli legalno pranje novca
stiglo izvješće za RIVP….dosta veće dobiti u odnosu na lani……
kapital i rezerve uvećani za 100 mil…… [wink]
znači da će najvjerojatnije idući tjedan konsolidirano za KORF, koje bi trebalo biti opet dobro jer su sva društva konsolidacije prikazala veću dobit nego prošle godine…ali dok se veliki dečki ne preslože nećemo nikuda, možda se poklopi sa objavom konsolidiranog, ali tko će to znati…
e da i nema obavijsti na ZSE da je trezor kupovao zadnjih dana, znači da jeonaj paketić od prekjučer od cca. 33.000 kom nije ubo trezor nego neki drugi igrač, što u svakom slučaju nije loše
e da i nema obavijsti na ZSE da je trezor kupovao zadnjih dana, znači da jeonaj paketić od prekjučer od cca. 33.000 kom nije ubo trezor nego neki drugi igrač, što u svakom slučaju nije loše
Zaboravio si 42.000 od 11.11.2008. To bi trebali objaviti danas, ako jesu oni.
Ove 33.000 tek u ponedjeljak.
istina zaboravio, ali nisam mislio na SDA, mislio sam na to da su kad bi trezor kupovao isti dan ili idući na ZSE poslali obavijest, a sada takve obavijesti nije bilo pa pretpostavljam da je kupovao netko drugi….
istina zaboravio, ali nisam mislio na SDA, mislio sam na to da su kad bi trezor kupovao isti dan ili idući na ZSE poslali obavijest, a sada takve obavijesti nije bilo pa pretpostavljam da je kupovao netko drugi….
Evo ti obavjesti na ZSE. Stoga je čudno da pojedinci prodaju po 44 ako trezor daje 49.
čekajte jesam li ja idiot il su ovi koji su sastavili i napisali u f tablici izvjesca da su u gubitku 56 milja
pa dajte ljudi naučite hrvatski
tko je taj marko čizmek – jel to moj prijatelj iz osnovne škole – kaj je on prokurista
Na KORF-i VLHO uvijek najveći nered rade najveći vlasnici ovih fondova.Vidite koliki je danas minus na ovim fondovima kada je CROBEX ipak u malom plusu.Sram ih bilo.
Potpuno krivo!
Da love u mutnome sada bi kupovali po ovim mizernim cijenama, pa bi onda u skladu s tim za mizernu cijenu mogli dati i ponudu za preuzimanje. Kupuje trezor i to po prosječnoj tjednoj cijeni.
Ovi što sada prodaju po 45 trebaju se postaviti na 49, i to je sva mudrost.
Iako je i 49 bagatela, pa toliko je vrijedio 2000. godine. Sada vrijedi 10x više.
[/quote]
Vidiš moj SAVO da ipak kupuje uprava holdinga,a po nalogu većinskih vlasnika.Zašto danas nisu kupovali po prosječnoj cijeni nego opet i danas spustiše cijenu i KORF-a i VLHO.?