i to bi se trebalo nazvati kriminalom koji je ozakonjen
Spusti loptu na zemlju – dakle bez nervoze. Sve je u izvješćima, trebamo samo pratiti.
Evo malo sam si dao truda pa pogledajte vrijedi li čemu.
Posebice ovo crveno. Podatci su iz nekonsolidiranih izvješća jer iz njih se može lako doći do NAV-a Dom Holdinga. Ovo zadnje izvješće pokazuje da u malim udjelima, kešu i ostalim vrijedonosnim papirima imamo preko 100 kuna po dionici. Plus 3 velika udjela.
Na ovoj dionici ulagač treba biti samo strpljiv i čekat nnjenu pravu vrijednost.Korekcija je više manje zahvatila sve dionice,tu se netreba previše uzbuđivat oko trenutne cijene,nego treba razmišljat kako pronać dodatna sredstva za dokup po ovim minimalnim cijenama dok još ima vremena.A poslije. [thumbsup]
@sava
sve je to tako i hvala, ali zašto ne isplate onda dividendu nego nas zavlače iz godine u godinu, prebacuju, tramakavaju, izbacuju, kupuju, prodaju više čovjek nezna što rade i kako rade, a to mi je odmah sumnjivo!
@sava
sve je to tako i hvala, ali zašto ne isplate onda dividendu nego nas zavlače iz godine u godinu, prebacuju, tramakavaju, izbacuju, kupuju, prodaju više čovjek nezna što rade i kako rade, a to mi je odmah sumnjivo!
Tu bi prije moglo doći do podjele društva na dva dijela: Turistički i na Fondovski koji bi se bavio ulaganjima. Dakle nešto slično kao što se dogodilo s SN Holdingom. Mi bi onda za svaku dionicu dobili 2 iste nominale od sto kuna. Uzmi s rezervom, jer je ovo moja konstrukcija.
Ova firmica Bastion ulaganje je samo za "pranje i peglanje",nema zaposlenih ,a njoj Dom prebaci 250.000.000 kuna.I sad vi meni recite da su to čisti račni.Kada nas koji smo kupovali po 100 i više kuna izbace na silu i isplate nam cca 40-50 kuna po dionici , neće neki forumaši filozofirati kao što sada filozofiraju.
Tu bi prije moglo doći do podjele društva na dva dijela: Turistički i na Fondovski koji bi se bavio ulaganjima. Dakle nešto slično kao što se dogodilo s SN Holdingom. Mi bi onda za svaku dionicu dobili 2 iste nominale od sto kuna. Uzmi s rezervom, jer je ovo moja konstrukcija.
[/quote]
Vidio sam negdje nešto na tu temu, ali da me ubiješ ne mogu se sjetit gdje. Pisalo je još da bi se onda SN i DOM spojili.
Dom Holding d.d. – stjecanje vlastitih dionica
30.10.2008 – Društvo Dom holding d.d. dostavilo je obavijest o stjecanju vlastitih dionica.
20.10.2008 – Društvo Dom Holding d.d. dostavilo je obavijest o stjecanju vlastitih dionica.
17.10.2008 – Društvo Dom Holding d.d. dostavilo je obavijest o stjecanju vlastitih dionica.
13.10.2008 – Društvo Dom Holding d.d. dostavilo je obavijest o stjecanju vlastith dionica.
8.8.2008 – Društvo Dom holding d.d. izvijestilo je da je dana 06. kolovoza 2008. steklo 79 vlastitih dionica, te dana 07. kolovoza 2008. godine 131 vlastitu dionicu.
DOM HOLDING d.d. – stjecanje vlastitih dionica
29.7.2008 – Društvo Dom Holding d.d. dostavilo je obavijest o stjecanju vlastitih dionica.
Ovima neki drugi kupac i ne treba jer bu Ostoja sam sebe kupio.
Ovima neki drugi kupac i ne treba jer bu Ostoja sam sebe kupio.
Očito si promašio temu; Ostoja je u SNHO!
Nema nikakvih veza s Dom Holdingom.
@Sava
Pardon to mi je prvi glas. A tko je šef ovih mutikaša? Pratim temu sporadično zbog fonda koji tu ima dosta udjela i ne izlazi ni pod koju cijenu (Viktorija). Valjda i oni nešto čekaju.
@Sava
Pardon to mi je prvi glas. A tko je šef ovih mutikaša? Pratim temu sporadično zbog fonda koji tu ima dosta udjela i ne izlazi ni pod koju cijenu (Viktorija). Valjda i oni nešto čekaju.
Pa evo ovakva ti je situacija:
1. EPIC Goldscheider und Wurmböck Unternehmensberatungsges.m.b.H;
2. Georg Eltz Vukovarski;
3. Vicko Ferić.
A glede ovoga mutikaše valjda imaš neko utemeljnje za to pa daj ga podjeli s nama.