KORF (Dom Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KORF (Dom Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ako netko ima podatak neka stavi koja je vrijednost KORF-a uzimajući u obzir sve što imaju i sadašnje tržišne cijene.

Ako netko ima podatak neka stavi koja je vrijednost KORF-a uzimajući u obzir sve što imaju i sadašnje tržišne cijene.

Mislim da bi ti ova analiza mogla biti od pomoći. Ubaci trenutne cijene i dobit ćeš koja je vrijednost.

sudeći po trenutnoj cijeni i činjenici da se ulaganjem kupuje budućnost…teški pesimizam je zahvatio ulagače…
…dakle oni koji sada prodaju ovu dionicu…vjeruju da će vrijednosti iz portfelja KORF-r-a pasti za još dodatnih 90% cijene…i više…
…neka me netko prosvjetli…jer mi više ništa nije jasno…
…da se ne sprema možda kakav nuklearni rat…?

prilagođenost duboko bolesnom društvu, nije mjerilo zdravlja...

pa lijepo, kupovali su po 100 kn, kasnije uvaljali drugima po 260, a sad opet kupuju po 50.
Zar to nisu muljatori? [wink]

– vidim kako sam prozvana u ovome postu.
– nemam pojma o KORF,
– po meni su previše netransparentni,
– ne dijele dividendu.

– ali sam ipak uspijela dva puta zaigrati lijepu igricu na ovoj dionici.
– evo sada to radim po treći put.

– naputak za naivne.
– kako bi mogli raditi to što i ja radim najprije je potrebno kupiti dionicu.
– a zar sada nije to i veliki rizik ?????
– a rizik je uvijek i bio.
– ali bez rizika nema ni profita.

– I love this game.
Pozdrav !

Novac (+ fin. kratk.)/share 35,98 kn 2Q/08

35,98 kuna na trenutnu cijenu od 42 kune……

i još nešto, KORF je vlasnik 77,9% RIVP, koja ima tržišnu kapitalizaciju 902.418.699 kn, što bi iznosilo samo u RIVP 702.984.166 kn……a trenutna tr. kap. KORF-a pri cijeni 42 kn je 313.679.767 kn, niti 50 mil €…… zar ne bi trebao biti oko 90kn samo zbog RIVP

Dug/kapital 67,33% 2/08

ps
imam korf [thumbsup] [proud]

hahahaha…
…nasmijao me ovaj šta se 3 minute prije početka trgovanja povukao sa prodaje…a još više ovi šta su se tukli na kupnji…
…a najsmješniji sam si ipak bio ja kada sam usred zadavanja naloga primjetio da ga više nema…
[smiley] [smiley] [thumbsup]

Rabac dostavio 3Q izvješće…Naravno bolje od prethodne godine.

Trebalo se večeras u jednom dijelu Otvorenog govoriti o stanju stvari u Dom Holdingu i SNHO (bar je tako bilo najavljeno na teletekstu), ali izgleda da su promijenili sadrzaj, jer su krenuli na aktualna krimi-događanja.

Trebalo se večeras u jednom dijelu Otvorenog govoriti o stanju stvari u Dom Holdingu i SNHO

…i govorilo se ipak…
…spor sa državom u kojem se spominje Dom Holding vrijedi 4 puta više od spora koji je država nedavno izgubila sa Hypo Bankom…
…tj. Hypo dobiva 45.000.000,00 €
…spor koji je nama bitan iznosi 180.000.000,00 € ili 1.296.000.000,00 kuna
…stranke u studiju bile su Linić i Polančec…
…sudeći po pokisloj silueti Linića koji se neuvjerljivo branio i likovanju Polančeca koji želi da se utvrde odgovorni za propuste…može se zaključiti da je dobivanje spora gotova stvar…pitanje je samo koliko država još može izbjegavati i odugovlačiti…

sad mi se nameće pitanje…koliko presuda u korist Dom Holdinga može utjecati na cijenu dionice ukoliko se znaju sljedeći podaci:

Cijena: 43,10
Ekv. broj dionica*
(umanjen za vlastite): 7.463.235
Ekv. tržišna
kapitalizacija*: 321.665.429

…kolega Sava…molim te razjasni nam ovu situaciju…

da očito je da će država izgubiti ovaj spor samo je pitanje koliko će biti presuda!
i koliki će dio pripasti DOMu a koliko Holdingu!

dan je pametniji od noći

nije li DOM sva potraživanja prenio na SN?

Bez straha, pohlepe i sentimenta.

Trebalo se večeras u jednom dijelu Otvorenog govoriti o stanju stvari u Dom Holdingu i SNHO

…i govorilo se ipak…
…spor sa državom u kojem se spominje Dom Holding vrijedi 4 puta više od spora koji je država nedavno izgubila sa Hypo Bankom…
…tj. Hypo dobiva 45.000.000,00 €
…spor koji je nama bitan iznosi 180.000.000,00 € ili 1.296.000.000,00 kuna
…stranke u studiju bile su Linić i Polančec…
…sudeći po pokisloj silueti Linića koji se neuvjerljivo branio i likovanju Polančeca koji želi da se utvrde odgovorni za propuste…može se zaključiti da je dobivanje spora gotova stvar…pitanje je samo koliko država još može izbjegavati i odugovlačiti…

sad mi se nameće pitanje…koliko presuda u korist Dom Holdinga može utjecati na cijenu dionice ukoliko se znaju sljedeći podaci:

Cijena: 43,10
Ekv. broj dionica*
(umanjen za vlastite): 7.463.235
Ekv. tržišna
kapitalizacija*: 321.665.429

…kolega Sava…molim te razjasni nam ovu situaciju…
[/quote]

Evo kratak osvrt. U prosincu 2005. Dom je sva svoja utrživa potraživanja ustupio SNHO-u. Kakva je bila protučinidba?
Misli da je nije bilo jer bi je i objavili; ta ne radi se o vrećisi bonbona nego o stotinama milijuna kuna.
Da je bilo protučinidbe, tj da je SNHO nešto platio vidjelo bi se u izvješću 4Q2005. ali ništa se ne vidi.
Dom se jednostavno nije više želio sporiti nego je to prenio na SNHO. Ako nešto od toga bude Dom bi trebao imati itekakve koristi. Evo relevantne papire pa prosudite.

New Report

Close