KORF (Dom Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KORF (Dom Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Blokada na ovoj dionici..jel može još niže?Imali tko logično objašnjenje čemu ovaj nagli pad? [angry]

Provrtite na ovon linku unazad i naći ćete gdje sam daveo da će korf-r-a pasti na 45-47 kuna što se evo i desilo.Nisam ja to smislio nego sam kad je dionica bila čini mi se na oko 130-140 kuna vidio u neko future dijagramu i nisam vjerovao jer da sam onda bi prodao.Tada je i rečeno da će ova cijena biti dno i da brzo poslije ide na 90 kuna.
Da li je istina bumo vidli.
Isto tako su 2003 godine rekli da će $ biti manji od šficarskog franka.I bio je nedavno i to ravno dva dana.Poslije toga evo oporavlja se.
Zaključak je moj da ne pomažu nikakve analize nego trendovi u koje treba na vrijeme uletiti i izletiti.

O čemu ti pričaš..šta će past na 45kn..ova dionica se polako vraća tamo gdje je bila prije par mjeseci..a ti nemoj navlačit ljude na prodaju..ispod svake cijene [proud]

uprava u petak kupila oko 55.000 kom

http://www.poslovni.hr/95222.aspx

uprava u petak kupila oko 55.000 kom

http://www.poslovni.hr/95222.aspx

Šta će im toliko dionica? Pa zar već nemaju 10%?
I šta će sad s ovom razlikom što su dokupili?

a tek su krenuli u kupnju na ovoj rasprodaji!

dan je pametniji od noći

Sačekat ćemo do petka pa da vidimo dali se vraćamo prema staroj slavi ili je ovo samo prividno stanje dionice [sealed]

Forumaši jel možda blokada trenutno

zanimljivo je gledati RIVP +20% …..a KORF +3%…….(RIVP = KORF) + dosta još ……koji su ovo mafijaši….

Kako sam i pisao u svezi svih njihovih dionica..mafijaška posla.. [thumbsup]

zanimljivo je gledati RIVP +20% …..a KORF +3%…….(RIVP = KORF) + dosta još ……koji su ovo mafijaši….

Po ovoj cijeni Korifeja cijena m2 sobe u npr Babinu kuku je maximalno 200 eura.
Ako su Valamaru dali da upravlja objektima onda i meni bi trebali dati da u istom omjeru upravljam nečim barem s dvije tri sobe. Na Skupštini dioničara ću to tražiti a onda i sudom ako treba!
Podjelimo se pa neka svatko upravlja sa svojim.

Prije tjedan dana ulaz na 63kn se cinio jako dobro, jer je u tom trenutku to bila skoro najniza razina jos od polovice 2004.godine…..a sada…..hmmm….valjda nece biti jos jedna dugorocna investicija…..
Treba pricekati FI….

Ovo je treći veliki paket, a do sada je uglavnom kupovala Uprava za trezor. Je li i ovaj preuzela i kakav će biti slijed događaja budući da imaju preko 10%?

New Report

Close