Korekcija

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

SLK:

Oko 70% casha, zadovoljan.

Toliko o držanju i ne prodavanju od strane “starijih i iskusnijih dioničara”[thumbsup]

Cash bi bio manje oko 50%, da nije dignutog margina od prošlog tjedna (koji je još u cashu). [thumbsup]

No respect

Alien:

Svi koji su krivce za ovo iz ivekovih postova nasli u Slovencima nek se zabrinu za vlastitu mogucnost racionalnog prosudjivanja i citanja s razumijevanjem. Bez uvrede.

[thumbsup]

Znaš da tebe svi volimo ♥, al’ eto – naišla Slovenija na penal kolegama.
Tebi svaka čast što si pametna, pa ne ideš u svađu i obranu. [thumbsup]

No respect

pustimo slovence i ostale. nitko nije kriv osim bolesnog mentalnog sklopa naših ljudi koji nisu čuli za strpljenje. nije samo u dionicama da nemamo strpljenja nego i u sportu, poslu i ostatku života. svemu treba pristupiti polako…sve će biti u redu idući tjedan, zato ne brinite. korekcija se bliži kraju…[thumbsup]

...povijest se ponavlja...

ivek ne slažem se s tobom u dijelu u kojem govoriš da s karoje i njemu slični bili u pravu …

evo ja ću trubiti sljedećih 10 godina da mora doći do pada burze … i vjerojatno ću biti u pravu …

Alien, nisam ni ja skužio što si htio reći ?

I love the Smell of Profits in the Morning

Evo ovdje vidimo gdje je slovenski KD fond ulagao [cry]

14.04.2008.

Kad u ponedjeljak dođe VUF ovog fonda ljudi će se objesiti. MIV, KOEI, ARNT…..[undecid]

Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)

mateja: ” Alien: ” Svi koji su krivce za ovo iz ivekovih postova nasli u Slovencima nek se zabrinu za vlastitu mogucnost racionalnog prosudjivanja i citanja s razumijevanjem. Bez uvrede. ” [thumbsup] ” Znaš da tebe svi volimo ♥, al’ eto – naišla Slovenija na penal kolegama. Tebi svaka čast što si pametna, pa ne ideš u svađu i obranu. [thumbsup]

Več davno sam vidila da sa time ništa ne riješiš[thumbsup]

Človek ni nič drugega kot njegova dejanja.
George Wilhelm Friedrich Hegel

[emo_cool]

ivek ne slažem se s tobom u dijelu u kojem govoriš da s karoje i njemu slični bili u pravu … evo ja ću trubiti sljedećih 10 godina da mora doći do pada burze … i vjerojatno ću biti u pravu … Alien, nisam ni ja skužio što si htio reći ?

Ovaj forum ne treba čitati još negdje tjedan dana.
Ovakvog shita o pesimizmu padanju burze se ne može naći ni u člancima T.Petrova.
Ivek123, ovim si stvarno nadmašio sebe. Pa kakve su to gluposti o Karoju koji je drukao dolje

uvijek i sad kažeš da je u pravu. KO da ja brijem stalno o eksploziji burze, i na kraju se desi, sve ode gore.
Te svoje fataliste ostavi po strani. Nego daj jedan normalan razlog zašto bi padali.

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

Jesi gledao sinoc poslovni klub?

fazan:

Jesi gledao sinoc poslovni klub?

Šta je bilo na poslovnom?

Crobex je na najboljem putu da u ponedjeljak probije donji Bollinger. Komentari?

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

opaka ne nacija ti slovenci, vjerojatno su oni srušili i ostale indexe u svijetu

sigurno su slovenci i inflaciju uzrokovali, rast cijena svih sirovina u svijetu, krizu hipotekarnih kredita u Americi itd

slovenci su na kraju uspjeli natjerati i FED da snizi kamatu i Bushu zadali glavobolje, zajeban neki narod ti slovenci

New Report

Close