febo: ” he-he, netko ima ADRIS [lol] ” Ne… nego ne pušim više…[lol]
šta, ti jedini nisi pušio ovih dana?[lol]
Uspješan? Kako kod koga [sad]
Ako si odlučio biti nepušač, uspješan je 100%, puno pomaže…
A ako ne, tu ti nitko ne može pomoć…[smiley]
Asko:
”
”
E kad si već kod toga, paradoksalno ali istinito. Danas mi je portfelj narasao u odnosu na jučer…[smiley][lol]
vlad1111:
”
Asko:
”
”
”
E kad si već kod toga, paradoksalno ali istinito. Danas mi je portfelj narasao u odnosu na jučer…[smiley][lol]
cudno i meni,jucerasnji dan mi je bio gori
Slažem se. Sve je u glavi. Ak’ niš drugo, isplati se izlet u Poreč (istru) , da se pogledati zanimljivi tereni
viš, ima tu nešto…
na temi korekcija rasprava je o pušenju.
i svi bi se željeli riješiti te ružne navike[sealed].
evo, i ja bih.
propušio radi prevelikog apetita.[smiley]
i stvarno ti ga pušenje smanji.
mislim, apetit.[wink]
a danas navala 42000 pušača na forum.
Slažem se. Sve je u glavi. Ak’ niš drugo, isplati se izlet u Poreč (istru) , da se pogledati zanimljivi tereni
Hehehe, gledam vaš potpiš kolegice…
Pa zar su vam sva iskustva takva…griješna ili pogrešna?…[smiley][smiley]
@Krpa Molim te daj si malo truda pa procitaj postove onda i sada. Mozda ti bude jasno sto sam rekao onda a sto sada.
Ma ivek, pročitao sam stotine tvojih postova, i držim te dobrim duhom ovog foruma.
Ali večeras sam sebi skačeš u usta.
@ Asko
Kolega mislim da ste krivo protumačili moj potpis. Htjela sam reći da ljudi teško prizanju svoje pogreške pa radije to pripišu nekoj alibi varijanti tipa učim se , stječem iskustvo…… Mislim da ima i na burzi takvih primjera
A sad kakva su moja iskustva, griješna ili pogrešna….. dalo bi se o tome [smiley]
U ove kasne sate listam malo forumima i vidim da svi nesto pisu da su od ove korekcije nesto naucili, i kao u onoj gibinnoj: ‘sutra cu pametnije’, al bojim se, dragi moji da je malo ko ista naucio jerbo ste svi imali sansu na zadnjem zaokretu pa ste ko ovce hrlili u tamo neke todine uzdanice, ‘poljoprivredna izdanja’ i ostalo smece
Meni je pomalo zao ht-a, ne zbog toga jer sam ga dokupljivo vec zato sto jedna takva grdosija od firme i kvalitetna dionica prozivljava najgore padove s najvecim sljamom… ali to je burza, padne li ht na onu cijenu di ga ja vidim, mislim da cu samo u njega i uci i ostavit ga da se kiseli uz 15 posto div yield
ajd zivjeli