tako je, tko ima para nek kupuje fundamente, tko nema neka čeka, bar će izgraditi karakter iskusnog investitora kao nagradu za strpljenje
jako mudro i poučno kolega puno toga ste rekli u ovoj prostoj rečenici
bez laskanja ja bih ovo stavio u udžbenike neizostavno
iznad svega razborite riječi u ovoj krizi
a razboritost je ono što nam najvise nedostaje ovdje ovih zadnjih dana
[thumbsup]
NISAM MOGAO IZDRZATI,
OVA JE BOLJA!
Da, malo boli ali isto tako vele da kada iskrcaj zavrsi trziste ce se relativno brzo vratiti u normalu. Jedino treba biti strpljiv i pretrpiti malo bola dok sve ovo ne prodje.
Malo vjere u nas sustav i sve ce biti OK. Gangrenu treba ocistiti a onda rane zarastu brzo i bez problema.
Hebi ga, trebalo mi da shvatim a pripomogla mi i danasnja vecera u ugodnom drustvu!!! [cool][cool][thumbsup][thumbsup]
Hvala svima koji su dali glas da me se odmoderira sada mogu lijepo sudjelovati u raspravama.
Hvala Vjeki na susretljivosti i razumjevanju
Da, malo boli ali isto tako vele da kada iskrcaj zavrsi trziste ce se relativno brzo vratiti u normalu. Jedino treba biti strpljiv i pretrpiti malo bola dok sve ovo ne prodje. Malo vjere u nas sustav i sve ce biti OK. Gangrenu treba ocistiti a onda rane zarastu brzo i bez problema. Hebi ga, trebalo mi da shvatim a pripomogla mi i danasnja vecera u ugodnom drustvu!!! [cool][cool][thumbsup][thumbsup]
Ivek mora da su večerašnje spoznaje bile pozitivne kako za tebe tako i za nas
daj nas malo razveseli u ovu tmurnu veče
Hvala svima koji su dali glas da me se odmoderira sada mogu lijepo sudjelovati u raspravama.
Hvala Vjeki na susretljivosti i razumjevanju
znaci ti placas kavu na Bundeku[thumbsup]
ivek123:
”
Da, malo boli ali isto tako vele da kada iskrcaj zavrsi trziste ce se relativno brzo vratiti u normalu. Jedino treba biti strpljiv i pretrpiti malo bola dok sve ovo ne prodje. Malo vjere u nas sustav i sve ce biti OK. Gangrenu treba ocistiti a onda rane zarastu brzo i bez problema. Hebi ga, trebalo mi da shvatim a pripomogla mi i danasnja vecera u ugodnom drustvu!!! [cool][cool][thumbsup][thumbsup]
”
Ivek mora da su večerašnje spoznaje bile pozitivne kako za tebe tako i za nas
daj nas malo razveseli u ovu tmurnu veče
Pa procitaj prvi dio posta – ovo je samo kraj. Tamo su dobre vijesti! [thumbsup]
Ivek ja se ne slazem s tobom u pogledu nekih stvari
-Nisam siguran da li ce trziste nastaviti padati,
-Ali isto tako nisam siguran da li se trziste vratiti u normalu tako brzo- pitanje je tko ce dizati trziste. Po mom misljenju svi zavisimo od mirovinaca, oni imaju cash i odlucuju kad ce krenuti (mislim da trenutno imamo klasicni oligopol). Otvoreni imaju cash-a, ali isto tako imaju i udjele od mirovinaca – a ne zele si opet dopustiti da ih mirovinski ponovo stisnu
– s druge strane hrpa malih jedva ceka da izadje iz dionica i kaze nikad vise ili odsada imam 50 % casha, uvijek
– nadalje postoje manji inv. fondovi (ne-bankarskih) koji su puni nelikvidnih dionica, a imaju zahtjeve s cash-om. Mislim da treba biti izrazito oprezan s kupovinom dionica iz kojih jedva cekaju (recimo SLO fondovi izaci)
Ovo mi objasnise puno upuceniji od mene – direktni sudionici ovog krsa. Meni ovo izgleda vrlo logicno.
Jos ako si slusao Dujsina u poslovnom klubu biti ce puno toga jasnije.
Ljudi puno vas je uvjereno kako rast samo što nije počeo ali kad ja vidim da je na poslovni spojeno skoro 42000 ljudi u petak navečer i kad čujem pitanja frendova to mi govori upravo suprotno. Panika je velika i ja još ne vidim kraj. Stvarno se nadam da griješim.
jesi ih pitao zasto se ne spuste jos nize? jel kamenac bio na veceri?