Još jedan razlog za prodaju dijonica što prije[lol] [lol] [lol] [lol] [lol] !!!!!!
Jednim velikim dijelom sami smo si skuhali tu kašu u kojoj jesmo!
1. Novopečeni dioničari koji su se masovno krenuli baviti dioničarstvom od ht-a – JER ONI JEDNIM VEČIM DIJELOM PANIČARE.
2. prekaljeni dioničari koji su se previše okuražili na zaradama prošlih nekoliko godina – DIŽUČI MASOVNO MARGIN KREDITE. Ima ih dosta i ovdje na forumu i neka se pokriju s ušima i neka lijepo šute a ne da se čude.
3. Manjim dijelom bi okrivio fondove koji pametno promatraju dok se mi vrtimo u jednom začaranom krugu!
pozdrav
Amerika u zelenom, ako to ikome više išta znači.[embarass]
Amerika u zelenom, ako to ikome više išta znači.[embarass]
meni ne [sad]
Knjige kažu da treba uvijek ići protiv mase
znači li to da sad treba početi kupovati dionice ili je još prerano ?
evogaopet: ” kamenac: ” crobex 4.008,47 -3.74 možeš ti to, ajde….[thumbsup] ” misliš kolega da nam je onda u tome spas ?? da će nakon tog naglo gore??[lol] ” neće naglo, al hoće pomalo. btw. jača kupnja na ATPL, JDPL, PODR, ERNT, INA, TISK
Pa neće jačati na svim onima koji su u blokadi[cry]
Ja ne razumijem tko sada ne bi kupovao. Da imam 400 milijuna sam bih preokrenuo crobex u 5% +. Pa ovako jeftine robe nema nigdje na svijetu!!!!!!!!
Neka se jave Fond Manageri da nas obavjeste dole ovako.
Znam da ih ovdje ima.
Prodajem pola jetre, bubreg i lijevo jaje. Trebam hitan keš za kupnju!!!!!!!
Jednim velikim dijelom sami smo si skuhali tu kašu u kojoj jesmo! 1. Novopečeni dioničari koji su se masovno krenuli baviti dioničarstvom od ht-a – JER ONI JEDNIM VEČIM DIJELOM PANIČARE. 2. prekaljeni dioničari koji su se previše okuražili na zaradama prošlih nekoliko godina – DIŽUČI MASOVNO MARGIN KREDITE. Ima ih dosta i ovdje na forumu i neka se pokriju s ušima i neka lijepo šute a ne da se čude. 3. Manjim dijelom bi okrivio fondove koji pametno promatraju dok se mi vrtimo u jednom začaranom krugu! pozdrav
Ja se potpuno slažem sa time a možda su malo pomogli i oni, koji na račun paničara prodaju i čekaju niže ulaze, tako da se vrtimo u začaranom krugu[sad]