Korekcija

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Sinhronizirana akcija je nužna za koju minutu. U suprotnom ćemo svi sve izgubiti

Hell is Empty and all the Devils are Here

Sinhronizirana akcija je nužna za koju minutu. U suprotnom ćemo svi sve izgubiti

Sada to priželjkujem.
Kada gubim i kada se lova topi kao snijeg na + 300 volio bi da nastane opći kaos i da se ovo ne može više kontrolirat.
Neka ode croby na 2000 i onda neka svi plaču sa nama.

Do 16 je još jaaaaaako puno vremena.
Dovoljno za minus od još 30% [lol] [lol] [lol]

ivek123,

do kuda ovo može ići??? ovako zgleda da nema kraja

na koliko je CROBEX trenutno!?

In a strict sense, there wasn't any risk-if the world had behaved as it did in the past.

možda crobex više i ne postoji.

dobit od 450 milja kuna uz povrat od 15 godina znači da ptkm vrijedi 2020 kuna.

Treba rezonirati kontra svih. Prodaj danas sve što imaš baš sve i sutra opet to kupi po 10% niže ….
[bye]

na 4300 sve prodajem...

-3,57%(4.020 bodova)

ajde, mileno moje, još samo maaaloooo….[cool]

hate red

Danas je dan D. Ili je sve ovo bila masovna koordinirana navlakuša ili će sve otići u bananu na godinu,
dvije. Zadnjih sat vremena bi trebalo biti odlučujuče.
Ili masovno skidanje sa aska od strane urotnika ili masovno skidanje sa bida od strane fondova i malih dioničara da bi se spasilo što se spasiti da.
U prvom slučaju crobex na nulu a u drugom dno dna (može potegnut i u -5%).
Barem tako ja mislim. Za sada mislim da su šanse 70:30 da odemo u bananu [bye]

Bojim se da bi proglašenje nezavisnosti Kosova, i moguća politička kriza uslijed toga, moglo predstavljati novi okidač za odlazak u crveno.
Sva sreća pa se sad zelenimo [lol] [bye]

– 3,50%

može li gore? pa naravno da može...................uvijek može gore

Nebi li se netko u vladi ili politici , državi ma svejedno malo očitovati o ovome, jer ipak dionice su vlasništvu građana i stati u zaštitu tržišta.

New Report

Close