Zanimljivo je pratiti slaganje naloga na prodaji na ZTM-u. Očito da su jučeranje vijesti djelovale na dio ulagača jer stavljaju naloge na prodaju kao da je sutra smak svijeta, a uopće ne prate da se USA jučer oporavila, da je EU sva u zelenom, da BDI raste i da će i crobex vjerojatno danas završiti u zelenome.
Imam dojam da će ti “novinski paničari” svojim nalozima odvesti crobex u prvih pola sata trgovanja u minus, a da će nakon toga preokrenuti u zeleno. [cool]
Zanimljivo je pratiti slaganje naloga na prodaji na ZTM-u. Očito da su jučeranje vijesti djelovale na dio ulagača jer stavljaju naloge na prodaju kao da je sutra smak svijeta, a uopće ne prate da se USA jučer oporavila, da je EU sva u zelenom, da BDI raste i da će i crobex vjerojatno danas završiti u zelenome.
Imam dojam da će ti “novinski paničari” svojim nalozima odvesti crobex u prvih pola sata trgovanja u minus, a da će nakon toga preokrenuti u zeleno. [cool]
Ko da si mene pitao!!! Ja se spremam u 10.00 u kupovinu s tuđim novcem , u jednu novu dionicu koju još nisam imao i onda ju odmah popodne prodati.[thumbsup]
rovi:
”
Iako sam rodjen kao optimist, procitao sam nesto sto me je sokiralo: Prosjecni P/E za S&P u rujnu 1929. bio je 32,6. Koliko je ono P/E crobexa? [shocked] Znamo tko nas moze spasiti, nadam se da jos mogu. Jer ako se nastave lose vijesti, pa na naslovnicama ”Propao investicijski fond u Hrvatskoj!”, tek krece pravi stampedo povlacenja iz fondova, a onda ce biti kasno. Ali mladi smo ( vecina, ne?), prezivjet cemo.
”
Opet.
Ljudi dajte prestanite uspoređivati P/E jedne Amerike i Hrvatske.
Ne bi bilo zgorega pročitati par knjiga, koliki je potencijal rasta profita u hrvatskim tvrtkama, a koliki je potencijal, pada profita u Americi? Koliko raste američko gospodarsko koliko naše?Kada bi se uspoređivali sa amerikom loše bi nam se pisalo.
Jasna stvar… nikad ne vrijede ista pravila za emerging market i razvijeno tržište.
PREOKRET MOGU NAPRAVITI MIROVINCI, A DA NE POTROŠE NI KUNU.
TREBA IM CASH ZA SWAP TRANSAKCIJU, ALI NA KRAJU TRANSAKCIJE CASH IM SE VRATI.
Mislim da idući tjedan idemo punim plućima gore.[thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup]
šta se dereš, čujemo, nismo gluhi [yawn]
u pravu si, djelomično[cool]
neki su ipak gluhi.
bid osjetno jača……………………bilo je i vrijeme[thumbsup]
Hej društvo jeste li čulu Zdenka u stečaj.[bye][bye][bye][bye][bye][bye][bye][bye][bye][bye][bye][bye][bye][bye][bye][bye]
Hej društvo jeste li čulu Zdenka u stečaj.[bye][bye][bye][bye][bye][bye][bye][bye][bye][bye][bye][bye][bye][bye][bye][bye]
samo Zdenka? kolko vidim 99% firmi je vjerojatno proglasilo stečaj[cry]