Korekcija

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

pifkolekto
korisnik od: 13.09.2006.

Ali nadam se da nece doci do najgorijeg scenarija a to je da propadne samo jedan nas fond a fala bogu ima ih podosta onda ce nastati pravi pakao na nasoj burzi [bye]

Ma ništa se neće desiti osim što će naivci ostati bez kunića. Normalno oni koji sad rasprodaju.[thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup]

pifkolekto: ” Ali nadam se da nece doci do najgorijeg scenarija a to je da propadne samo jedan nas fond a fala bogu ima ih podosta onda ce nastati pravi pakao na nasoj burzi [bye] ” Ja se nadam da će se desiti upravo to

da i još bi bilo dobro da to bude neki zabin fond. Onda bi Sai baba moro šljakat prekovremeno da materijalizira svu lovu koju smo popljugali.

[lol]

dobit od 450 milja kuna uz povrat od 15 godina znači da ptkm vrijedi 2020 kuna.

Izuzetno je bitno da HT završi iznad 300 kn zbog mase građana koja još nije prodala dionice HT-a. Najgora stvar bila bi da osvanu naslovu da je HT završio ispod 300 kn i da od sutra navali 100.000 ljudi prodavati HT jer će se bojati da im ne padne ispod cijene iz IPO-a. To ne da bi srušilo sam HT nego dodatno i cijelu burzu…. Nadam se da mirovnci imaju soli u glavi i da će reagirati. [rolleyes]

Ignore: KressoM, delux

Ajmo mi lijepo napravit temu koja će se zvati OPOROVAK TRŽIŠTA!

Tako kad gosti dođu i idu vidjet kaj ima na http://www.poslovni.hr/forum vidi oporovak i počnu kupovat umjesto prodavat.

Jer ja vjerujem da dokle god mi pišemo tu da će se ekipa bojat jer imamo utjecaj sigurno barem mali.

Kao da korekciji nema kraja

Svatko danas trguje na burzi ali rijetki ostaju psihicki zdravi!

Izuzetno je bitno da HT završi iznad 300 kn zbog mase građana koja još nije prodala dionice HT-a. Najgora stvar bila bi da osvanu naslovu da je HT završio ispod 300 kn i da od sutra navali 100.000 ljudi prodavati HT jer će se bojati da im ne padne ispod cijene iz IPO-a. To ne da bi srušilo sam HT nego dodatno i cijelu burzu…. Nadam se da mirovnci imaju soli u glavi i da će reagirati. [rolleyes]

upravo reagiraju.

avax10
korisnik od: 19.11.2006.
broj poruka: 2983

Izuzetno je bitno da HT završi iznad 300 kn zbog mase građana koja još nije prodala dionice HT-a. Najgora stvar bila bi da osvanu naslovu da je HT završio ispod 300 kn i da od sutra navali 100.000 ljudi prodavati HT jer će se bojati da im ne padne ispod cijene iz IPO-a. To ne da bi srušilo sam HT nego dodatno i cijelu burzu…. Nadam se da mirovnci imaju soli u glavi i da će reagirati.

To onda vrijedi i za INU ?[pray][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup]

Kak god okrenes, reci ce da je bio na 295, da je to povijesni dan kada je otisao ispod 300 i da je cijeli svijet u banani, itd.[bye][bye]

CASH, ZVZD, ATPL, LEDO, PTKM, MRSK. Hic Rhodos, hic salta !!!!

Gori gora gori borovina…koji pušing[angry]

Ma ovo graniči sa zdravim razumom i ovdje logika ne drži vodu… Strpljenje i psiha po meni bitne… Nije mi jasno da nitko se ne trudi bar suzbit minuse?![cry]

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila

Kuda ćeš bolje kada budu rezultati izlazili onda će biti suzbijanja minusa, pisati će se ona korekcija je bila nepotrebna a netko će zaraditi puno i puno para……….

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

Ma ovo graniči sa zdravim razumom i ovdje logika ne drži vodu… Strpljenje i psiha po meni bitne… Nije mi jasno da nitko se ne trudi bar suzbit minuse?![cry]

Ma nikoga nije briga, fond menageri uživaju… Stvarno bi volio da se i njima odbije u glavu neki postupci?!
možda bi bilo dobro da propadne neki fond?! [cry]

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila

New Report

Close