Nakon što dobije nalog za prodaju certifikata, banka je dužna prodati dionice uključene u certifikat i upravo takvi nalozi ovih dana ruše cijenu dionica.
Ne znam da li je nekome palo na pamet da ovo nije slučajno već je to namjerno izrežiran pritisak na Hrvatsku.
Baš u ovom trenutku kad nas stišću sa svih strana…O.K. vani je isto kriza zbog Amera itd. ali nitko ovoliko ne roni. Još kad se uzme u obzir da su nam banke u rukama stranaca, a većina fondova u rukama tih banaka.????[sad]
Ne znam kolega zašto mislite da to rade mali:
Uopće ne mislim da ovo sad rade mali (ali tu se i krije zamka, bojim se da će mali prodavat kasnije na još nižim razinama kad im stvarno bude svega dosta )
Jednostavno više ni uz najbolju volju ne vidim što bi to moglo preokrenuti trend [cry][bye]
– 100% sam u dionicama sa vjerom da neću ni prodavati ali priznajem postavljam si pitanja nije li možda dobro prodati pa sačekati nešto(dosta) niže [bye]
budd:
”
Nakon što dobije nalog za prodaju certifikata, banka je dužna prodati dionice uključene u certifikat i upravo takvi nalozi ovih dana ruše cijenu dionica.
”
Ne znam da li je nekome palo na pamet da ovo nije slučajno već je to namjerno izrežiran pritisak na Hrvatsku.
Baš u ovom trenutku kad nas stišću sa svih strana…O.K. vani je isto kriza zbog Amera itd. ali nitko ovoliko ne roni. Još kad se uzme u obzir da su nam banke u rukama stranaca, a većina fondova u rukama tih banaka.????[sad]
Naravno. Upravo to se i događa.
ličan:
”
Ne znam kolega zašto mislite da to rade mali:
”
Uopće ne mislim da ovo sad rade mali (ali tu se i krije zamka, bojim se da će mali prodavat kasnije na još nižim razinama kad im stvarno bude svega dosta )
Jednostavno više ni uz najbolju volju ne vidim što bi to moglo preokrenuti trend [cry][bye]
– 100% sam u dionicama sa vjerom da neću ni prodavati ali priznajem postavljam si pitanja nije li možda dobro prodati pa sačekati nešto(dosta) niže [bye]
fundamenti
– 100% sam u dionicama sa vjerom da neću ni prodavati ali priznajem postavljam si pitanja nije li možda dobro prodati pa sačekati nešto(dosta) niže
To je jedna opcija,ali i rizik,doduše zanemarivi s obzirom da se nije formiralo ni dno,a kamoli da će doći do promjene u trendu.Ovdje stvarno treba donijeti hrabru odluku.Ja slično razmišljam i preispitujem i tu mogućnost.
Najvjerojatnije i je izreziran ovaj pad pa i u svijetu plasenje ljudi,recesija …pa ko kaze da nepostoji nekolicina ljudi koji kontroliraju sve burze medije pa i politicare oni kontroliraju cijelu svjetsku ekonomiju postoje vremena kad ima malo dionicara a ta ce vremena opet doci ljudi ce se razocarati u burze a onda opet ce biti jedini kupci ti mocnici koji ce godinama lagano kupovati i opet kasnije navlaciti ljude kako su dionice super investicija te im ih opet prodavati sve je to zacarani krug.
Ali nadam se da nece doci do najgorijeg scenarija a to je da propadne samo jedan nas fond a fala bogu ima ih podosta onda ce nastati pravi pakao na nasoj burzi [bye]
Ali nadam se da nece doci do najgorijeg scenarija a to je da propadne samo jedan nas fond a fala bogu ima ih podosta onda ce nastati pravi pakao na nasoj burzi [bye]
Ja se nadam da će se desiti upravo to
pifkolekto:
”
”
Ja se nadam da će se desiti upravo to
Ni meni nebi smetalo, bilo bi mi jedino malo žao malih, a što se tiče fond managera za njihov posao i sudbinu me uopće nije briga. Uz to, bilo bi dobro da se smanji broj fondova- prirodna selekcija, jaki opstaju, ostali nestaju. Tako to ide…
http://www.hrportfolio.com/fond.php?a=fonds&site=fond&id=99
Zamisli kak je tek ekipi koja je tranu!