Korekcija

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kad se samo sjetim kako su se “molila” gospoda manageri da se “vrate” sa skijanja!

Von Braun: ” INGRa je čini mi se finito.[thumbsup] ” Na temelju jednog naloga? Tesko buraz. Sve ovo ce jos trajati. Meni najgore sto sam se jucer zaletio. Ali dobro, mogu zivjeti s tim. Nemam pojma koji mi je ku@ac bio da tako uletim…. [cry][cry][cry]

Gosn Ivek, i ja sam u ponedjeljak zagrizao iznerviran možebitnim skorim “okidačem” ali izgleda da sam nasjeo ili oba na minu-to je bio okidać za dole[wink]

kaj se nervirate, pa poslije kiše uvijek dolazi sunce[cool]

sava:

avax10:

Crobex danas u padu samo -0,4% . Skoro da se osjećam smireno i zadovoljno [wink]

Prvi korekcijski udar je prošao.
A sada slijedi drugi udar; razlog – godišnja izvješća!

Baš suprotno! sad bi ljudi tek mogli skužiti da je ova korekcija bezrazložna.
i da firme koje dobro posluju imaju svoju cijenu

Apsolutno stoji, nazalost to vise izgleda nije bitno,

bitno da je nama Rohatinski rekao da je trziste balooooon, a ostalim celnicima je vazno sto sto se dogadja na burzi…..[bye]

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

ima li ko kakvih vijesti, da nije rat objavljen ili nešto slično?
Ovo stvarno više nema nikakvog smisla, rekli bismo slobodan pad. Ne vidim nigdje nikakvu obranu, kao da će teška glad zavladati ovim prostorima. Koliko je pala američka burza 1929? Mi vjerojatno nismo daleko od toga kako je krenulo.

hahahahaah[lol] [lol] [lol] [lol]
Ti i još njih 50.000, hvatate dno…..
Proglasiti ću vijest….IVEK JE UŠAO………[thumbsup]

Proglasi KOREKTNU vijest: ” Ivek se ZA@EBO”!!! [undecid][undecid]

skype - ivek1234

Ovo je korektura, briše se sve što se može.
Indeks -1,09%, 4251,72

HT branim 300 kuna???

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Ovo je korektura, briše se sve što se može. Indeks -1,09%, 4251,72 HT branim 300 kuna???

Ma nitko nemre niš obraniti, ide HT i do 265
Ja već vidim crobex na 3500 slijedeći tjedan, neki od novijih fondova ključ u vrata i let kroz balkan (samo onaj sretnik koji je na petom ili višem katu) i onda eventualno oporavak.
Mislim da pravi pad tek slijedi!
Nema nam spasa!
Kak sam reko već ranije stisnut zube i popit neke tablete to je to!
Onaj koji danas prodaje osim ako nije margin call je idiot[lol] [lol] [lol] [lol] [lol]

Von Braun:

hahahahaah[lol] [lol] [lol] [lol]
Ti i još njih 50.000, hvatate dno…..
Proglasiti ću vijest….IVEK JE UŠAO………[thumbsup]

Proglasi KOREKTNU vijest: ” Ivek se ZA@EBO”!!! [undecid][undecid]

meni ponestali svi apaurini.nemrem više gledat monitor

Tražim hitno posao sa radnim vremenom od 26 sekundi . Može i do sat vremena ali ne duže!!!Netreba plaća samo mirovinsko i socijalno.

Pukao HT, ide ispod 300. Kuku lele

Ovo je korektura, briše se sve što se može. Indeks -1,09%, 4251,72 HT branim 300 kuna???

Otvoren je lov THT-a ispod 300kn. Neka započne.
Sa samo 4000kom na prodaji 300-301kn.

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

Bečki certifikati na Crobex ruše dionice

Hell is Empty and all the Devils are Here

New Report

Close