Korekcija

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ne bu to dobro. Europa je sve crvenija . Jučer je u Europi u ovo vrijeme već došlo do promjene trenda.

U čemu je problem.
Europa je u malom minusu.

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

Dax sada bolje izgleda .

Dax sada bolje izgleda .

E da je Crobex odradio taj rast poslije pada.[thumbsup]

Situacija je takva je, neovisno o DAX-u ili FAX-u???

Ne pomaže tu TA.

I dalje sve neumoljivo pada.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Situacija je takva je, neovisno o DAX-u ili FAX-u???

Ne pomaže tu TA.

I dalje sve neumoljivo pada.

To ti misliš.
http://www.seebiz.eu/hr/analize/kakve-veze-ima-s_p-500-sa-domacim-dionicama%3f,3220.html

Situacija je takva je, neovisno o DAX-u ili FAX-u??? Ne pomaže tu TA. I dalje sve neumoljivo pada.

Pogledaj malo naloge na kupnji.
Nije baš da pada sve.
Ja bi prije reko da je to buy signal, premda možda pričam gluposti.
Vidjet ćemo.
U svakom slučaju vide se velike promjene od jučer

Podatak od jučer za S&P 500.

E moj Mario, ne moraš reklamirati svoje članke, ionako nisu nešto, meni je glas naroda s foruma puno zanimljiviji i bolje mogu iščitati neke stvari.[thumbsup]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

čitajući hrpe glupih postova na internetskim forumima mogu zaključiti samo ono što već odavno znam: 90% ljudi na burzi gubi a 10% dobiva. To ponavljam već godinama, a to će se sada pokazati kao istina. Inače, i tržište nekretnina u RH je potpuno zamrlo i jedva da se išta prodaje, no ne vidim baš da hrlite prodavati svoje stanove koje ste platili 2000 eura po m2 za 1400 eura po m2. ali zato dionice kupljene po 5000 kn prodajete po 4000, 3000, 2000 kuna sve zbog straha da ne dosegnu 1000 kn??? Čudnovate li logike…Preživio sam onu gadnu krizu kad su neke dionice padale sa 600 kuna na 30, sa 1500 na 200, nisam ništa prodavao. Danas te od 600 koštaju 4000 i vi se tresete što su pale sa 6000 na 4000….eh, ipak nije burza za budalu koja puni gaće od straha. Burza je za smirene ljude koji mogu shvatiti da se u stvari ništa nije promijenilo. Zapravo, promijenilo se to da će naše firme uskoro izbaciti odlična izvješća jer posluju bolje nego ikad. za razliku od američkih i europskih….zaključite sami. mislite malo o svojim glupim postupcima

Upravo to pokušavam reći u nekoliko navrata. Ali ne ovdje je natjecanje na temu tko će više izgubiti. Istresaju se bez veze. Stavljaju naloge ispred da što jeftinije prodaju. Kao u nadrealstima “Nagradno otimanje”.

@darko
crobex-dno na koliko bodova?
možeš i na pm.
hvala.

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

Podatak od jučer za S&P 500.

Jako dobra usporedba. Sad pratimo S&P.

stvarno je zamorno vise citati ovolku dozu gluparija..koji mrtvi S&P 500.. [rolleyes]

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

New Report

Close