evogaopet:
”
Von Braun: ” Ne vjerujem. A zašto bi prodavali? ” pa valjda da kupe jeftinije … ito ko što si ti prodavao pred mjesec koji tjedan [lol]
”
E jesi me sad.[lol]
A šta ako, kad prodaju, ne kupe jeftinije?
Evo ne vidim da prodaja poklapa kupnju ko jučer na otvranju. Smirila se bura.
pa vidit ćemo , tek se otvara … ja nemam ništa protiv da od dana današnjeg svi padovi završe , ali čini mi se da neće još sunce na naše prozore… [lol]
Vidim da neki zazivaju Evropu koja je počela crveno kao i jučer a završila u debelom zelenom. Znači trebamo prvo nadoknaditi što smo jučer mi otišli -2 a Evropa +1,5. Dakle prvo trebamo otići +3,5 a onda se ravnati prema danas. A da ne govorimo da još moramo nadoknaditi 15 % u ovoj godini u odnosu na njih a i Aziju i Ameriku.
Kupovati i samo kupovati tko ima keša.[thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][rolleyes]
Na zapovijed, šefe!
Ne bu to dobro. Europa je sve crvenija . Jučer je u Europi u ovo vrijeme već došlo do promjene trenda.
Ne bu to dobro. Europa je sve crvenija . Jučer je u Europi u ovo vrijeme već došlo do promjene trenda.
Ovo su od jučer podaci
Vidimo i sami netrebaš postati.
europa se dobro drži ako je to sada tako!
ja do sada od nove godine imam dva naloga jedan za prodaju i jedan za kupnju i nikako da realiziram niti kupnju niti prodaju! imam vrimena čekat ću!
[thumbsup]
darko09:
”
”
Ovo su od jučer podaci
Nisu . Da nisi pretjerao sa ginom.
U svemu tome me tješi da se pojavilo dno . Barem ga ja vidim i pustite me da ga vidim. Bez napada molim.
budd:
”
darko09:
”
”
Ovo su od jučer podaci
”
Nisu . Da nisi pretjerao sa ginom.
Pardoniram kolega, pretjerao sam 🙂
Šef: ” Kupovati i samo kupovati tko ima keša.[thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][rolleyes] ” Na zapovijed, šefe!
Moje mišljenje kao što sam već napisao prije……Prodavati, prodavati, srušiti index na 500 bodova, pa da vidimo hoče se stranci(i veliki) usuditi prodavati na tim razinama….. a ne da se izvlače na ovim razinama i kupe dobit……osim toga svi medi bi pozdravili prodaju……….
U svemu tome me tješi da se pojavilo dno . Barem ga ja vidim i pustite me da ga vidim. Bez napada molim.
Znan da TA dobro znaš i zato kažem:::::
Mašala!!!!!![thumbsup]