Korekcija

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Gledajući prodaju na svim likvidnijim dionicama, vidi se da je apsolutno prorjeđena, e sad , da li je to stvarno stanje ili se čeka u zasjedi, to ćemo vidjeti iza 10.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Gledajući prodaju na svim likvidnijim dionicama, vidi se da je apsolutno prorjeđena, e sad , da li je to stvarno stanje ili se čeka u zasjedi, to ćemo vidjeti iza 10.

pratim 20-ak dionica i stanje je otprilike isto kao i jučer.

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

Meni smrdi na zasjedu. [undecid]

plavi: ” Gledajući prodaju na svim likvidnijim dionicama, vidi se da je apsolutno prorjeđena, e sad , da li je to stvarno stanje ili se čeka u zasjedi, to ćemo vidjeti iza 10. ” Meni smrdi na zasjedu. [undecid]

A tko je u zasjedi?

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

darko09:

plavi: ” Gledajući prodaju na svim likvidnijim dionicama, vidi se da je apsolutno prorjeđena, e sad , da li je to stvarno stanje ili se čeka u zasjedi, to ćemo vidjeti iza 10. ” Meni smrdi na zasjedu. [undecid]

A tko je u zasjedi?

Pa prodavatelji.

Nije isto,
nego ćemo opet roknut dole.
Opet se ekipa gura i namješta na prodaji što znači samo bedak će danas lupiti po ask-u.

Hehehe
Idemo dolje!
Možda ne kao jučer ali malo po malo.

Glavno da se trguje. [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol]

Von Braun: ” darko09: ” plavi: ” Gledajući prodaju na svim likvidnijim dionicama, vidi se da je apsolutno prorjeđena, e sad , da li je to stvarno stanje ili se čeka u zasjedi, to ćemo vidjeti iza 10. ” Meni smrdi na zasjedu. [undecid] ” A tko je u zasjedi? ” Pa prodavatelji.

Ne vjerujem. A zašto bi prodavali?

Kupovati i samo kupovati tko ima keša.[thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][rolleyes]

DELUX,Brankica,Croman.Rekvijem,Lyux,vatreni,valentine,vodavoda,fajrunt,kanabis,lanicaCroman,=ista osoba

darko09: ” Von Braun: ” darko09: ” plavi: ” Gledajući prodaju na svim likvidnijim dionicama, vidi se da je apsolutno prorjeđena, e sad , da li je to stvarno stanje ili se čeka u zasjedi, to ćemo vidjeti iza 10. ” Meni smrdi na zasjedu. [undecid] ” A tko je u zasjedi? ” Pa prodavatelji. ” Ne vjerujem. A zašto bi prodavali?

Pa prodavati će jer je svuda pesimizam i probati dočekati niže pa smanjiti gubitak[bye]

Ne vjerujem. A zašto bi prodavali?

pa valjda da kupe jeftinije … ito ko što si ti prodavao pred mjesec koji tjedan [lol]

PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SJA !!!!

Von Braun: ” Ne vjerujem. A zašto bi prodavali? ” pa valjda da kupe jeftinije … ito ko što si ti prodavao pred mjesec koji tjedan [lol]

E jesi me sad.[lol]
A šta ako, kad prodaju, ne kupe jeftinije?
Evo ne vidim da prodaja poklapa kupnju ko jučer na otvranju. Smirila se bura.

Von Braun: ” Ne vjerujem. A zašto bi prodavali? ” pa valjda da kupe jeftinije … ito ko što si ti prodavao pred mjesec koji tjedan [lol]

Nije istina kolega.
Ovi koji sada prodaju , rade to iz samo jednog razloga a to je: da bi za 10 dana kupili po višoj cijeni!
Zašto? To samo oni znaju, valjda ih to veseli ili imaju previše novaca a premala jajca [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol]

New Report

Close