Ajde kakve su prognoze za danas, hočete i dalje prodavati u pušingu ili čete čekati da se stabilizira? Tko nema za kruh i mlijeko neka malo proda ostali ?
Tko nema prodati ce malo, tko ima puno
Ajde kakve su prognoze za danas, hočete i dalje prodavati u pušingu ili čete čekati da se stabilizira? Tko nema za kruh i mlijeko neka malo proda ostali ?
I dalje će se prodavat!
Kaj daš daš a poslije ćemo kupit za skuplje [lol] [lol] [lol] [lol] [lol]
Tko je vidio prodavati. Kupovati treba. Da imam 100 milijuna, sve bih bez brige potrošio
Kolega Von Braun ima pravo .
Pitanje je trenutka kad će se preokrenuti i krenuti sve UP!
Ovo nikome više ne paše . Ni fondovima , ni mirovincima , ni malima .
STABILIZACIJA. Definitivno.
Umorio se Crobex, malo će sjest i odmoriti.
Ali SAD prodavati, to je nepromišljeno. To je trebalo prije mjesec dana.
plavi: ” Ajde kakve su prognoze za danas, hočete i dalje prodavati u pušingu ili čete čekati da se stabilizira? Tko nema za kruh i mlijeko neka malo proda ostali ? ” STABILIZACIJA. Definitivno. Umorio se Crobex, malo će sjest i odmoriti.
Crobex ce uzeti zraka.
A onda da moze na jos dublje razine [undecid]
U Americi iznad svih očekivanja porasle zalihe nafte, špekulira se o daljnjem padu cijene , neki čak spominju i 70 USD po barelu.
To bi moglo sprječiti porast innflacije u Americi, samim time ne bi došlo do povečanje kta FED-a u budučnosti.
Možda prostor za daljnje smanjenje?
ovih dana sam malo preslozio portfelj- ako je to prodaja,
Do sada nikad nisam uzimao margin, lombard & Co, zadnjih 15-ak dan razmisljam, ali jos nisam niti posjetio banke…
Najsmjesnije u cijeloj prici je sto po teoriji ulazes novce koji “ti nisu potrebni” tako da u situaciji panike nisi prisljen prodavati- cini mi se da u HR nije tako
Margin calls- znam sam par ljudi koji su dobili margin call, odnosno uzimali su margine, a da ne znaju osnove ulaganja – ne znam, mozda sam premalo sklon riziku, ali to mi izgleda uzasno bedasto…
Biti će para ko govana [lol] [lol] [lol] [lol]
[center]Nafta klizi ka 70 dolara?[/center]
http://www.seebiz.eu/hr/valute-i-robe/nafta-klizi-ka-70-dolara%3f,8081.html
Von Braun: ” plavi: ” Ajde kakve su prognoze za danas, hočete i dalje prodavati u pušingu ili čete čekati da se stabilizira? Tko nema za kruh i mlijeko neka malo proda ostali ? ” STABILIZACIJA. Definitivno. Umorio se Crobex, malo će sjest i odmoriti. ” Crobex ce uzeti zraka. A onda da moze na jos dublje razine [undecid]
Vidim poslijednji Mohikanac je tu uvijek[thumbsup]