Pravi oporavak slijedi od 01.03.
jel to kolega misliš zbog GFI ?? U većini slučajeva se pokazalo da kada se na ZSE kolektivno očekuje nekakav ključan događaj koji će pokrenuti burzu u ovom ili onom smjeru, pokaže se da je većina bila u krivu…
evo recimo kada smo svi čekali da se fond manageri vrate sa skijanja [lol] [lol]
zmrklic: ” bulakov: ” jako jako [thumbsup] ” Zasto sada brodare, prodavat, ako smijem pitat zanima me, i zasto nisi prije ? ” zato sto nize nije mogo pogoditi
Zato jer je trziste nestabilno i ako koji dan bdi bude isao up mozda pomogne, ali vidimo svi da se tu netko dobrano istresa. ATPL sam kupio na 2740 i prodao za 2830 i uopce mi nije zao jer sada mogu kupiti jeftinije, zadovoljan odgovorom?
zmrklic: ” bulakov: ” jako jako [thumbsup] ” Zasto sada brodare, prodavat, ako smijem pitat zanima me, i zasto nisi prije ? ” zato sto nize nije mogo pogoditi
Ajmo biti realni,zašto ljudi nebi prodavali? Mislim ako je priča da stranci izvlače lovu (možda i veliki ) malo pomalo te kupe dobit, zašto bi im mali pomagali i održavali burzu da ovi mogu prodavati na većim razinama, nek i oni prodaju. U tom slučaju odgovara nam panika, nek mali (i ostali)rasprodaju sve naprave paniku i sruše index na 500 bodova, pa nek se onda ovi izvlače na tim razinama ako se usude…..zar ne?
Oporavak do 31. 03 . pa onda mali pad.[rolleyes][rolleyes][thumbsup][thumbsup][thumbsup]
vipy: ” zmrklic: ” bulakov: ” jako jako [thumbsup] ” Zasto sada brodare, prodavat, ako smijem pitat zanima me, i zasto nisi prije ? ” zato sto nize nije mogo pogoditi ” Ajmo biti realni,zašto ljudi nebi prodavali? Mislim ako je priča da stranci izvlače lovu (možda i veliki ) malo pomalo te kupe dobit, zašto bi im mali pomagali i održavali burzu da ovi mogu prodavati na većim razinama, nek i oni prodaju. U tom slučaju odgovara nam panika, nek mali (i ostali)rasprodaju sve naprave paniku i sruše index na 500 bodova, pa nek se onda ovi izvlače na tim razinama ako se usude…..zar ne?
[thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup]
Oporavak do 31. 03 . pa onda mali pad.[rolleyes][rolleyes][thumbsup][thumbsup][thumbsup]
ajde kolega moalo nam elaboriraj to razmišljanje ako može ?? [rolleyes]
Stabilizacija, je čini mi se neminovna. Samo je pitanje dokle će mali prodavati
uz moto “daj šta daš”.[wink]
Ekipa, isključite svoje kompove ili igrajte igrice jer ovo nema smisla sa realnošću, kod nas je sitacija takva da nema veze jel neka firma dobro radi ili loše, kad ide gore, ide gore sve, kad pada pada sve … , fondove boli k za nas, ionako je sve u vlasništvu stranca tako da i HDZ i SDP i Ivo i itd nam nemogu pomoć … došli stranci pobrali nam lovu i sad jedino šta nam preostaje je da čekamo … čekamo .., ja neću prodavat, imam toliko dionica koliko imam i nedam kune talijanu ni švicarcu ni nikom …., ja ću čekat svoju zaradu, lova koju sam stavio mi nije hitna u narednih 5 godina a do tada je ipak nadam da će bit Grobex i preko 7.000
Šef:
”
”
Stabilizacija, je čini mi se neminovna. Samo je pitanje dokle će mali prodavati
uz moto “daj šta daš”.[wink]
naravno da je neminovna jer neće do vijeka padati vrijednost dijonica, jednom mora stati… samo pitanje je koliko ćemo čekati da se to dogodi, to mene mori a i mnog druge čini mi se pa me zato čisto iz znatiželje zanimaju objašnjenja ovih kolega koji vjeruju da će u 3. mjesecu uslijediti rast….
Zanima me da li netko može napraviti poređenje CROBEX-a sa ostalim svjetskim indexima (Amerika, Azija,
Europa) za prvi mjesec 2008. Koliko smo mi a koliko oni u minusu? Nisam redovito pratio temu, pa se
ispričavam ako je to netko već napisao.