Korekcija

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

zmrklic: ” delboy, nekako podjelca na Caymana, vas? ” valjda mu je bio šegrt [lol]

Ma kaki.[wink]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

febo: ” zmrklic: ” delboy, nekako podjelca na Caymana, vas? ” valjda mu je bio šegrt [lol] ” Ma kaki.[wink]

tko to tamo kaki?[sad]

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

privikne se covjek.. gotovo mu zao bude kad ode u plus..

Ovo mi je definitivno uljepsalo dan, [thumbsup][thumbsup][lol] [lol] [lol]

@plavi

dobar potpis!

@plavi

dobar potpis!

Moze. Sutra. [sad]

skype - ivek1234

vlad1111: ” @plavi dobar potpis! ” Moze. Sutra. [sad]

Ivek, izostavio si jednu riječ “malo” [lol] [lol]

14.04.2008.

Nama je sigurno napravljena financijska magija.
Ali srećom ima lijeka i za to [thumbsup]

http://www.youtube.com/watch?v=-BAk74ee6_o

čitajući hrpe glupih postova na internetskim forumima mogu zaključiti samo ono što već odavno znam: 90% ljudi na burzi gubi a 10% dobiva. To ponavljam već godinama, a to će se sada pokazati kao istina. Inače, i tržište nekretnina u RH je potpuno zamrlo i jedva da se išta prodaje, no ne vidim baš da hrlite prodavati svoje stanove koje ste platili 2000 eura po m2 za 1400 eura po m2. ali zato dionice kupljene po 5000 kn prodajete po 4000, 3000, 2000 kuna sve zbog straha da ne dosegnu 1000 kn??? Čudnovate li logike…Preživio sam onu gadnu krizu kad su neke dionice padale sa 600 kuna na 30, sa 1500 na 200, nisam ništa prodavao. Danas te od 600 koštaju 4000 i vi se tresete što su pale sa 6000 na 4000….eh, ipak nije burza za budalu koja puni gaće od straha. Burza je za smirene ljude koji mogu shvatiti da se u stvari ništa nije promijenilo. Zapravo, promijenilo se to da će naše firme uskoro izbaciti odlična izvješća jer posluju bolje nego ikad. za razliku od američkih i europskih….zaključite sami. mislite malo o svojim glupim postupcima

Poštovani kolega, sve je to divno krasno što ste napisali, međutim, ako ja svaki mjesec moram vraćati kredite i ako si ne mogu dopustiti da mi vrijednost dionice padne s 3000 na 2000 iz razloga što su recimo kupljene tim kreditom, onda svakako ako osjetim da letimo prema dnu prodajem po mogućnosti s minimalnim gubitkom. Sad nemojte o tome da novac uložen na burzi ne smije biti onaj koji ti treba, onda ja vas pitam da nije bilo kredita s čime bi ja uopće trgovao s obzirom da sam takoreći počeo s nula kuna.
Rađe ja prodam s gubitkom i čekam nešto povoljno nego da gledam pad od 20-50-70%.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

jako jako [thumbsup]

ma jedini koji puni gaće je on inače ne bi tako pisao….po sistemu brigo moja pređi na drugoga

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

današnja pretežno zelena europa se ne komentira…
http://finance.yahoo.com/intlindices?e=europe

@plavi

dobar potpis!

Borg – “otpor je uzaludan…svi ćete biti asimilirani”

New Report

Close