Korekcija

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ma sutra će biti veliki rast[thumbsup]

Dobro delboy govori, zamaranje trenutnim cijenama je apsolutno nepotrebno, čak štoviše škodljivo.

A cuj, svi mi koji smo u ovim vodama moramo imati u sebi jednu mazohisticku crtu. Nije li tako? [wink]

skype - ivek1234

privikne se covjek.. gotovo mu zao bude kad ode u plus..

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

[lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol]

Hell is Empty and all the Devils are Here

super24: ” privikne se covjek.. gotovo mu zao bude kad ode u plus.. ” [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol]

Vec mi dugo nije bilo zao[lol]

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

super24
korisnik od: 13.04.2007.

Znači sutra normalno idemo dolje.[bye][bye][bye][lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol]

Dobro delboy govori, zamaranje trenutnim cijenama je apsolutno nepotrebno, čak štoviše škodljivo.

ma delboy trkelaj gluposti , i uvjek prica jedno te isto .

najvrednije stvari u životu su besplatne

budd:

ma delboy trkelaj gluposti , i uvjek prica jedno te isto .

[lol] [lol] konzistentan je čovjek, što ćeš[lol]

Hell is Empty and all the Devils are Here

a da otvorimo temu Erekcija budući da ona slijedi nakon Korekcije kako Alien kaže

[lol]

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

delboy, nekako podjelca na Caymana, vas?

delboy, nekako podjelca na Caymana, vas?

valjda mu je bio šegrt
[lol]

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

A nee, sad sam ga vidio na LLRB piše, cayman 100%

New Report

Close