Vjeko,
kolega Opr nikad nije napisao nikakvu glupost, iako ne pise cesto.
pregledaj mu postove, mislim da zasluzuje da ga se odmoderira.
Tješi me da CROBEX ni teorerski ne može ispod nule. S obzirom da nemam kredita, barem neću biti nikome dužan.
[shocked][shocked] bila danas na putu, sada bacim pogled na burzu i imam što za vidjeti opći potop [cry][cry][cry]
pa kad će više kraj [sad][angry] [bye]
čitajući hrpe glupih postova na internetskim forumima mogu zaključiti samo ono što već odavno znam: 90% ljudi na burzi gubi a 10% dobiva. To ponavljam već godinama, a to će se sada pokazati kao istina. Inače, i tržište nekretnina u RH je potpuno zamrlo i jedva da se išta prodaje, no ne vidim baš da hrlite prodavati svoje stanove koje ste platili 2000 eura po m2 za 1400 eura po m2. ali zato dionice kupljene po 5000 kn prodajete po 4000, 3000, 2000 kuna sve zbog straha da ne dosegnu 1000 kn??? Čudnovate li logike…Preživio sam onu gadnu krizu kad su neke dionice padale sa 600 kuna na 30, sa 1500 na 200, nisam ništa prodavao. Danas te od 600 koštaju 4000 i vi se tresete što su pale sa 6000 na 4000….eh, ipak nije burza za budalu koja puni gaće od straha. Burza je za smirene ljude koji mogu shvatiti da se u stvari ništa nije promijenilo. Zapravo, promijenilo se to da će naše firme uskoro izbaciti odlična izvješća jer posluju bolje nego ikad. za razliku od američkih i europskih….zaključite sami. mislite malo o svojim glupim postupcima
čitajući hrpe glupih postova na internetskim forumima mogu zaključiti samo ono što već odavno znam: 90% ljudi na burzi gubi a 10% dobiva. To ponavljam već godinama, a to će se sada pokazati kao istina. Inače, i tržište nekretnina u RH je potpuno zamrlo i jedva da se išta prodaje, no ne vidim baš da hrlite prodavati svoje stanove koje ste platili 2000 eura po m2 za 1400 eura po m2. ali zato dionice kupljene po 5000 kn prodajete po 4000, 3000, 2000 kuna sve zbog straha da ne dosegnu 1000 kn??? Čudnovate li logike…Preživio sam onu gadnu krizu kad su neke dionice padale sa 600 kuna na 30, sa 1500 na 200, nisam ništa prodavao. Danas te od 600 koštaju 4000 i vi se tresete što su pale sa 6000 na 4000….eh, ipak nije burza za budalu koja puni gaće od straha. Burza je za smirene ljude koji mogu shvatiti da se u stvari ništa nije promijenilo. Zapravo, promijenilo se to da će naše firme uskoro izbaciti odlična izvješća jer posluju bolje nego ikad. za razliku od američkih i europskih….zaključite sami. mislite malo o svojim glupim postupcima
Slažem se [thumbsup].
Tješi me da CROBEX ni teorerski ne može ispod nule. S obzirom da nemam kredita, barem neću biti nikome dužan.
Hajde, hajde, za 2-3 godine biti ce cijene znatno vise. Cemu depresija? Hebi ga, mene cash svrbi jede ga pomalo inflacija i po meni bolje biti u dionicama u ova vremena, naravno treba paziti u kojima. Zato sam se i poceo uvaljivati unutra.
asdfgh123: ” Tješi me da CROBEX ni teorerski ne može ispod nule. S obzirom da nemam kredita, barem neću biti nikome dužan. ” Hajde, hajde, za 2-3 godine biti ce cijene znatno vise. Cemu depresija? Hebi ga, mene cash svrbi jede ga pomalo inflacija i po meni bolje biti u dionicama u ova vremena, naravno treba paziti u kojima. Zato sam se i poceo uvaljivati unutra.
[shocked][shocked][shocked]
kraj korekcije!!![kiss][kiss]
…Tada sam otisao kupit novi hdd da si uljepsam dan i prosirim kapacitete.Pa otisao po dragu na posao,prosetao Bundekom, sunce je sjalo ko da je proljece,popio kavicu…[thumbsup]
…a PDA u džepu, prst nervozno igra po tipkama. “Idem provjerit šta se dešava”, kažem si i vidim da nemam signala! “Je*o me Bundek, je*ale ptice, a i sunce me živcira. Je*o to sve – odoh ja kući!”
[lol] [lol]
Ovo je bliže istini. Priznaj. [lol]
[shocked][shocked][shocked]
kraj korekcije!!![kiss][kiss]
Bojim se da bas i nije. [sad]