nova krilatica HDZ-a glasi:
idemo dolje! [lol] [lol]
Znači, sve više- manje u zelenome osim nas! E, ako sutra ne odemo i mi u zeleno počinjem štrajk i neću ništa trgovati mjesec dana! [lol]
evo i mene si zarazio štrajkom ..
od sada i ja štrajkam .. [cool]
Zna netko kako stoji USA i kako je završila EU? Ne radi mi yahoo!
Riknuo od panike
samo se vi tu zamarajte,meni je bas bio lijep dan.Poceo je sa pogledom u 10.05h i malo pracenja.Tada sam otisao kupit novi hdd da si uljepsam dan i prosirim kapacitete.Pa otisao po dragu na posao,prosetao Bundekom, sunce je sjalo ko da je proljece,popio kavicu.Kak ste vi proveli dan[thumbsup]
samo se vi tu zamarajte,meni je bas bio lijep dan.Poceo je sa pogledom u 10.05h i malo pracenja.Tada sam otisao kupit novi hdd da si uljepsam dan i prosirim kapacitete.Pa otisao po dragu na posao,prosetao Bundekom, sunce je sjalo ko da je proljece,popio kavicu.Kak ste vi proveli dan[thumbsup]
Ko i ti, jer smo pratili ono o čemu si ti cijelo vrijeme razmišljao. [thumbsup]
BTW, ja si jučer doma kupio radnu fotelju, da mogu ugodnije pratit burzu. [smiley]
brokerskim se krugovima provlači teza da dionice ruši i pojačana trgovina certifikatima [tongue]
http://www.vecernji.hr/home/manager/3007601/index.do
Nema tu korekcije,to su urote belosvetskih vladara. Opustite se.
Nema tu korekcije,to su urote belosvetskih vladara. Opustite se.
Naravno da nema.
Fond manageri vidi da je na burzu dosla ekipa koja nema niti tv niti internet i znaju jako dobro da se od njih da dobit jeftine dionice.
Pa zakaj nebi onda zajebavali???
Svaka im čast samo neka to rade, kad oni vide da su istrijebili sve koji ne spadaju tu onda ćemo gore, do tada stisnite zube i čekajte.