Evo Ameri otvaraju pozitivno. Znači mi idemo sutra dole, to bi bila neka logika kaj ne? [lol] [lol]
ma ne…mi ćemo 0%…a kad oni padnu idemo mi za njima….tako je već neko vrijeme [lol]
Što ide cijena niže ima više kupaca i manje prodavača, ne ide to u beskraj
da nemam margin nebi gledao burzu uopće….pogledao bi stanje krajem veljače….gubim godine života gledajući ovo stanje….
Što ide cijena niže ima više kupaca i manje prodavača, ne ide to u beskraj
Ja čekam kraj korekcije. Crobex na 3700. Možda pogriješim, al je to moja procjena. [bye][bye][bye]
GROBex malo gore?
[lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol]
Mislim da si ovo dobro rekao – GROBEX!!!
zmrklic: ” Što ide cijena niže ima više kupaca i manje prodavača, ne ide to u beskraj ” Ja čekam kraj korekcije. Crobex na 3700. Možda pogriješim, al je to moja procjena. [bye][bye][bye]
Ne znam to je selektivno, meni se INGR 38000, ATPL 2650, IGH 13000, DLKV 1300 čine dobri, e sad …..
vidjet cemo rekli bi slijepci
Imam samo jedan komentar, nikada neću shvatiti da ljudi drže dionice dugo dugo i onda ih baš prodaju kada su najjeftinije. Zbog toga bi bilo najbolje da se ne bavim ovim, jer polazim od sebe. Ja to nikada ne bih napravila. Baš sada im treba novac, čudno.
ATPL-R-A 3529,99 2711,00 -23,20% 159
159 forumaša je navelo da će ATPL u 2008 imati najveći prinos u 2008
ATPL je već danima među vodećim dionicama po likvidnosti
Koliku korekciju sami sebi pravimo izlazeći s minusom iz nekih dionica da bi prelazili u drugu dionicu koja također tone?
Ja osobno sam kupio veću količinu jedne dionice već davno i ne mislim je prodavati dok ne dođe do zacrtane cijene
S ovim pitanjem ne mislim ništa loše o ATPL niti se razumijem u brodare
Koliku korekciju sami sebi pravimo izlazeći s minusom iz nekih dionica da bi prelazili u drugu dionicu koja također tone?
Ja osobno sam kupio veću količinu jedne dionice već davno i ne mislim je prodavati dok ne dođe do zacrtane cijene
Goran,
ja se ne slazem s tobom,
ja sam osobno iskoristio priliku da na ovoj korekciji izadjem iz nekih dionica za koje smatram da ce sporije ici gore (ako ce ici gore[thumbsup]), odnosno preslozio sam si malo portfelj,.,,,
Goran8:
”
”
Goran,
ja se ne slazem s tobom,
ja sam osobno iskoristio priliku da na ovoj korekciji izadjem iz nekih dionica za koje smatram da ce sporije ici gore (ako ce ici gore[thumbsup]), odnosno preslozio sam si malo portfelj,.,,,
Prijatelju naravno da svak ima drugačiju strategiju ulaganja u dionice samo treba pogledati temu što smo danas tržili jedan sretan što je izašao iz određene dionice a drugi sretan što je kupio
Moje je mišljenje u doba slabosti fondova i moja gornja konstatacija igra veliku ulogu na -CROBEXA
@Goran8
ma sve 5,
ne moramo mi imati iste strategije[thumbsup]