Korekcija

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

…”na putu prema dole, mornari ti mašu, žene te vole”…………..
[cry][cry][cry][cry][cry][cry][cry][cry][cry][cry][cry][cry]
…..”na putu prema dole”….
[bye][bye][bye][bye][bye][bye]

Moderatora treba zabranit!!!

A stranci koji izlaze ?[huh]

CASH, ZVZD, ATPL, LEDO, PTKM, MRSK. Hic Rhodos, hic salta !!!!

DiAbLeRo: ” budd: ” Hm. IGH će s godišnjim FI imati P/E od cca 25, otvara nove biroe/firme po cijelom svijetu, Ingra je nedavno potpisala ugovor koji će joj sam donijeti kakvih 40 milijuna zarade, HT jeftin da jeftiniji ne može biti, LPLH već sad na P/E 10, ADRS, ATPL, ULPL, JDPL da ne pričam, PTKM će s godišnjim FI imati P/E oko 15, ATGR kupio brdo ljekarni/osigurao itekakav rast dobiti kroz 2-3 godine kad se biznis uhoda… rezultati kompanija nikad nisu bili bolji i imaju sve preduvjete da budu još bolji ” Da. Pa ipak, unatoč svemu, idemo dolje. Kako to objašnjavaš? ” Objašnjavam vrlo jednostavno. 1) previše onih koji ništa ne znaju o dionicama i njima se igraju (de facto gube novac all the time) 2) apsolutna nesposobnost/neznanje/neiskustvo mladih nam fond menadžera

…Bježanija stranog kapitala jer nam je ulazak u EU sve dalje. Tko je zato kriv…prosudite sami.
Zatim novopečeni dijoničari koje je zahvatila panika i margin-calllovi….

[undecid][

Crobex: 4289.39 Promjena: -2.73%

Da li vama radi google meni ne

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

budd: ” DiAbLeRo: ” budd: ” Hm. IGH će s godišnjim FI imati P/E od cca 25, otvara nove biroe/firme po cijelom svijetu, Ingra je nedavno potpisala ugovor koji će joj sam donijeti kakvih 40 milijuna zarade, HT jeftin da jeftiniji ne može biti, LPLH već sad na P/E 10, ADRS, ATPL, ULPL, JDPL da ne pričam, PTKM će s godišnjim FI imati P/E oko 15, ATGR kupio brdo ljekarni/osigurao itekakav rast dobiti kroz 2-3 godine kad se biznis uhoda… rezultati kompanija nikad nisu bili bolji i imaju sve preduvjete da budu još bolji ” Da. Pa ipak, unatoč svemu, idemo dolje. Kako to objašnjavaš? ” Objašnjavam vrlo jednostavno. 1) previše onih koji ništa ne znaju o dionicama i njima se igraju (de facto gube novac all the time) 2) apsolutna nesposobnost/neznanje/neiskustvo mladih nam fond menadžera …Bježanija stranog kapitala jer nam je ulazak u EU sve dalje. Tko je zato kriv…prosudite sami. Zatim novopečeni dijoničari koje je zahvatila panika i margin-calllovi…. ” [undecid][

I naravno IDEMO DALJE!

ni meni ne radi google ..

sutra idemo gore brat bratu 1% [thumbsup]

BigBoss:

ni meni ne radi google ..

radi

Evo Ameri otvaraju pozitivno.
Znači mi idemo sutra dole, to bi bila neka logika kaj ne? [lol] [lol]

Brojke su jedini pravi pokazatelj. A brojke govore da kad nismo imali vladu i sabor smo stajali bolje nego kad ih imamo. Elementarna logika govori da je bolje biti bez vlade i sabora odnosno da vlada i sabor čine štetu, kako tržištu tako i ekonomiji u cjelini

Hell is Empty and all the Devils are Here

sutra idemo gore brat bratu 1% [thumbsup]

GROBex malo gore?
malo sutra, kažeš.
hm…

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

New Report

Close