Korekcija

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ne mogu reći da mi nije drago [proud]

Hrvatska digla ruke od Europske unije

http://www.jutarnji.hr/dogadjaji_dana/clanak/art-2008,2,6,propast_pregovora,107710.jl

Istini za volju, nitko od političata nikada nije niti želio ući u EU. Masa je naravno popušila kao i inače

Hell is Empty and all the Devils are Here

Ne mogu reći da mi nije drago [proud]

Hrvatska digla ruke od Europske unije

http://www.jutarnji.hr/dogadjaji_dana/clanak/art-2008,2,6,propast_pregovora,107710.jl

Ovo je JAKO dobar clanak ,i po meni istinit…………..

Ako me nema ,znaci da nisam tu.

Nisam baš siguran da nitko od političara nikada nije niti želio ući u EU. Itekako se želi i radi na tome, istina ide sporo, a novinari dodatno papre zbog senzacionalnih naslova koji iste prodaju.

Po meni današnji glavni razlog pada indeksa je preljub Tonija C. s jednom plavom curom u Njemačkoj, ima na početnoj stranici 24 sata.[thumbsup]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Vani se situacija počela popravljati, velik dio indexa trenutno je u zelenom [smiley]

Ignore: KressoM, delux

Fondovi stali na bid, opametili se malo, bit ce nesto od njih [thumbsup]

Svatko iole sposoban, obrazovan i pametan će prije ili kasnije napustiti ovakvu smiješnu i tragičnu državu.

Hell is Empty and all the Devils are Here

Svatko iole sposoban, obrazovan i pametan će prije ili kasnije napustiti ovakvu smiješnu i tragičnu državu.

Ha ha ha
Sretna Vam svima Kineska Nova Godina!!! [thumbsup]
Idemo dalje! Pitaj Boga u kojem smjeru [bye]

Ne dajte zlovencima more jer ode u 3pm: terminal, plinovod, petrokemija, janaf, polimeri, brodogradnja, poljoprivreda itd itd

Evo ja se probudim i imam što vidit. mi u minusima po 5%, a europa se vrzma oko blagog plusa. Ovo je već fakat za popizdit. Očito smo ostali bez inozemnih igrača i fondovi… a mi se plašimo i vlastite sjene. formula za crobex je uzet najveći pad tog dana u svijetu (može biti i litva zbilja nije bitno) i onda to fino pomnožit sa dva. svi smo se veselili HTu a on je očito doveo toliko dijoničara koji su čak i voljnji prodavati na ovim razinama. prava je istina da je HT nanio veliku štetu tržištu kapitala omogućivši i zadnjih babama da ulažu na temelju ničega, te donio na tisuće izgubljenih godina života zbog izgubljenih živaca. a fond menađere očito zaboli neka stvar… i da fondovi propadnu naću će oni drugi posao… e pa dragi moj ja vam ne prodam ni dijonice. Pozdrav!

Fondovi stali na bid, opametili se malo, bit ce nesto od njih [thumbsup]

Jedino ako to nisu prodavaci koji su se postavili na bid i tjeraju “small fish” u mrezu. I ja se znao iskrcavati na taj nacin prije. [wink]

I onda samo u jednom trenu se maknem sa bida i prebacim razbijeni nalog na ask. [lol] [lol]

skype - ivek1234

zmrklic: ” Fondovi stali na bid, opametili se malo, bit ce nesto od njih [thumbsup] ” Jedino ako to nisu prodavaci koji su se postavili na bid i tjeraju “small fish” u mrezu. I ja se znao iskrcavati na taj nacin prije. [wink] I onda samo u jednom trenu se maknem sa bida i prebacim razbijeni nalog na ask. [lol] [lol]

To je risky, jel možeš kupit
[lol]

Zamisli ivek tjedan dana se trudis, iskrcas nekako 2000 kom, i onda evo ti ih opet [lol]

Zamisli ivek tjedan dana se trudis, iskrcas nekako 2000 kom, i onda evo ti ih opet [lol]

jer u današnjoj situaciji ima dosta paničara pa neznaš tko će kad puknuti

New Report

Close