Ne mogu reći da mi nije drago [proud]
Hrvatska digla ruke od Europske unije
http://www.jutarnji.hr/dogadjaji_dana/clanak/art-2008,2,6,propast_pregovora,107710.jl
Istini za volju, nitko od političata nikada nije niti želio ući u EU. Masa je naravno popušila kao i inače
Ne mogu reći da mi nije drago [proud]
Hrvatska digla ruke od Europske unije
http://www.jutarnji.hr/dogadjaji_dana/clanak/art-2008,2,6,propast_pregovora,107710.jl
Ovo je JAKO dobar clanak ,i po meni istinit…………..
Nisam baš siguran da nitko od političara nikada nije niti želio ući u EU. Itekako se želi i radi na tome, istina ide sporo, a novinari dodatno papre zbog senzacionalnih naslova koji iste prodaju.
Po meni današnji glavni razlog pada indeksa je preljub Tonija C. s jednom plavom curom u Njemačkoj, ima na početnoj stranici 24 sata.[thumbsup]
Vani se situacija počela popravljati, velik dio indexa trenutno je u zelenom [smiley]
Svatko iole sposoban, obrazovan i pametan će prije ili kasnije napustiti ovakvu smiješnu i tragičnu državu.
Svatko iole sposoban, obrazovan i pametan će prije ili kasnije napustiti ovakvu smiješnu i tragičnu državu.
Ha ha ha
Sretna Vam svima Kineska Nova Godina!!! [thumbsup]
Idemo dalje! Pitaj Boga u kojem smjeru [bye]
Evo ja se probudim i imam što vidit. mi u minusima po 5%, a europa se vrzma oko blagog plusa. Ovo je već fakat za popizdit. Očito smo ostali bez inozemnih igrača i fondovi… a mi se plašimo i vlastite sjene. formula za crobex je uzet najveći pad tog dana u svijetu (može biti i litva zbilja nije bitno) i onda to fino pomnožit sa dva. svi smo se veselili HTu a on je očito doveo toliko dijoničara koji su čak i voljnji prodavati na ovim razinama. prava je istina da je HT nanio veliku štetu tržištu kapitala omogućivši i zadnjih babama da ulažu na temelju ničega, te donio na tisuće izgubljenih godina života zbog izgubljenih živaca. a fond menađere očito zaboli neka stvar… i da fondovi propadnu naću će oni drugi posao… e pa dragi moj ja vam ne prodam ni dijonice. Pozdrav!
Fondovi stali na bid, opametili se malo, bit ce nesto od njih [thumbsup]
Jedino ako to nisu prodavaci koji su se postavili na bid i tjeraju “small fish” u mrezu. I ja se znao iskrcavati na taj nacin prije. [wink]
I onda samo u jednom trenu se maknem sa bida i prebacim razbijeni nalog na ask. [lol] [lol]
zmrklic: ” Fondovi stali na bid, opametili se malo, bit ce nesto od njih [thumbsup] ” Jedino ako to nisu prodavaci koji su se postavili na bid i tjeraju “small fish” u mrezu. I ja se znao iskrcavati na taj nacin prije. [wink] I onda samo u jednom trenu se maknem sa bida i prebacim razbijeni nalog na ask. [lol] [lol]
To je risky, jel možeš kupit
[lol]
Zamisli ivek tjedan dana se trudis, iskrcas nekako 2000 kom, i onda evo ti ih opet [lol]
jer u današnjoj situaciji ima dosta paničara pa neznaš tko će kad puknuti