Korekcija

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ovo jepravi potop, ovo se zove korekcija[yawn][yawn][yawn][yawn]

Amen. Ako ovako nastavi tema će se zvati ‘krah’ a ne ‘korekcija’

Dugoročno, svi smo mrtvi

Crobex: 4295.01 Promjena: -2.60%

vlad1111: ” i veliki sustavno šire paniku. mali nasjedaju. ” Veliki su i krivi za ovaj kontinuirani shit od listanja HT-a. Priželjkujem propast fondovske industrije u Hrvata, pritom me uopće ne zanima moj mali privremeni burzovni slom. Sve zlo za neko dobro

Mislim da su 3 razloga za pad:

1. za korizmu se ljudi odlučili odreći dionica

2. kao što kažeš veliki odigravaju svoju ulogu u pritiskanju malih,

i za treće se dvojim, pogotovo jer se ovo već odnosilo na dane prije:
3. pojašnjenje veza između amera koji nemogu vraćati kamatu na hipotekarne kredit i prijašnji padovi njihove burze s EU i nama? Znam Ameri manje troše, ali ako oni manje troše onda netko drugi troši više, zar ne – Ponuda/Potražnja – osnov ekonomije? Ili će se cijeli svijet srokati ako ameru padne dlaka s glave,te nitko drugi nemože biti lider? Može pojašnjenje,može i na PM…..

Usput gdje je medo Ivek da malo prokomentira situaciju, jeli mrsti brk po burzi……..ipak je malo meda ovdje..trebalo bi ga zaštiti kao one ličke medvjede…..

evo, ja cijenim što su neki prestali namjerno širiti paniku.

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

Ovo je tragikomično. Crobex ima najveći pad od svih EU indexa koje pratim. [rolleyes]

Ignore: KressoM, delux

osim Srba jer i oni će skoro biti evropa

Postanite Eu-robovi

dobro je kolega varaždinec predvidio pad indexa[lol]

Uopće se ne nerviram što sam u minusu, više me brine što ne nazirem ništa što bi skoro moglo promijeniti trend
[bye]
100% u dionicama [undecid]

Ovo izgleda kao da se sprema neki nuklearni rat [bye]

14.04.2008.

Ovo izgleda kao da se sprema neki nuklearni rat [bye]

Izgleda kao da je već počeo [lol]
No uvjeren sam da će se do kraja dana minus crobexa znatno smanjiti…

Ignore: KressoM, delux

kako je krenulo izgleda da će cijene dionica pasti na razinu iz 2005 ili možda još niže. E ali tada ćemo imati zdravo tržište za daljnji rast[thumbsup]
Eh da sam imao snage sve prodati prije mjesec dana jer sam i slutio ovo koliko bi lovice imao sada, a ovako mi se već povraća od svega.
Bojim se da idemo s Crobexom ispod 3000, pitanje kako će ova godina završiti a bogme i slijedeća

srbi na -5,65%
čuo sam da se vraćaju fond manageri s gaćama na štapu u domovinu

Postanite Eu-robovi

New Report

Close