Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Za danas to je više manje to što se pada tiče. Sad ćemo se odbiti.[thumbsup]
Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!
Za danas to je više manje to što se pada tiče.
Velentinčić, nisam znao da si prešao u market makere…
[lol]
I m a g i n a t i o n * a t * w o r k
Kolega febiću, očito je da se manipulira spuštanjem prodaje ispod svake normalne razine, što znači da je val pesmizma prošao. Govorim za danas.[thumbsup]
Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!
sukladno velikom postu danas (čista srijeda) i dionice u ozbiljnom gladovanju …[undecid]
Ko zna (ah, niko, niko ništa ne zna. Krhko je znanje!)
ja zbilja neznam zasto palite napačeni svijet i drukate kao ” sve u zelenom EU” pa nije istina kada se crveni i to dobrano i to svi redom, ali svako zlo za neko dobro-bar se tješim[bye]
London – blago crveno Frankfurt – blago zeleno Milano – blago zeleno Madrid – blaog zeleno
trenutno sve crveno…a i vidjeli smo, kada svi padaju padamo i mi…kada svi idu gore mi ili stagniramo ili blago gore ili čak padamo…rodio sam se u krivo vrijeme!! [angry]
DOKUP!