ono što je bitnije…..je vrijeme…..1 ujutro…zar nitko ne radi? [lol]
Korekcijske duge noći, neće svakom san na oči… [smiley]
[angry] ne se tako saliti..
Evo Tokijo blizu 3 a nema dugo da je počeo.
pa vidi se da radimo, a što sad imamo sa Japanom?
A Somalija i Kazahstan ?[rolleyes][rolleyes]
Zašto pada burza? Evo nam ipojašnjenja!
http://www.jutarnji.hr/novac/trziste_kapitala/clanak/art-2008,2,5,pad_burze,107647.jl
ja mislim da je članak vrlo, vrlo dobar i da islikava uveliko stanje kod nas!
svaka čast meni nepoznatom NT.[thumbsup]
Jeste li čuli da je mogućnost dobijanja čira na želudcu veća kad pišete na temi Korekcija, nego na
ostalim temama?
Jeste li danas uzeli Gastal? Ja jesam.[embarass]
odmaknite se od ekrana.
prošetajte.
naša privreda nije u recesiji.
“naše” banke posluju i više nego dobro.
sve će doći na svoje, prije nego u usa i eu.
Malo sam gledao dosadašnje prinose fondova u prvim kvartalima prošlih godina i do sada su konstantno bili u plusu. U zadnje tri godine prinosi u prvim kvartalima su bili i najveći. Sada su u minisu od barem 5% (najuspješniji). Nakon što se rješi Kosovo, mislim da je vrijeme za njihov up, a samim time i povratak Crobexa na preko 5000.
On Disease and Wellness
By Donald Epstein, D.C.
Often symptoms of angina, asthma or many conditions are more a reflection of the individual’s internal state than abnormality in the blood test, the X-ray, or the physical examination. In one interesting study patients receiving high blood pressure medication were shown to have a poorer quality of life than those without meds. In another study, hypertensive stock brokers were given standard “high blood pressure” medication while another group of brokers were given a pet. Those with the pets enjoyed life more and had at least as significant a lowering of blood pressure as those taking medication. Illness is the lack of wellness.
Wellness is that state in which you are relatively invincible, nothing can ruin your day, you feel alive, vital and confident, and experience a high state of well-being. When you experience wellness, your circumstances of the moment do not easily upset your internal state.
In contrast, illness is the state of concern about your mortality, about your health. It is a state in which you feel limited, challenged, and worried. You feel as if something is “wrong”.