bit će bolje.
prije ili kasnije.
ameri imaju svoju priču.s
slijedi prilogić.
Amiri gore mi dole,
ameri dole mi dole
Samo je jedno bitno da ne prodajete dionice, niti trajdate niti ništa.
jedino da postavite naloge na 20% više nego je sada i ostavite burzu na miru.
Fondovi će tu držat cijene dokle se lupa po bid-u.
Kada bude par dana tišina vjerujem da će se fondovi uključiti, jer kako mi ne možemo bez njih nemogu niti oni ostaviti crobex da spava jer još malo pa će i njima biti voda za vratom a toga su jako svijesni
NEW YORK (Reuters) – Stocks ended sharply lower on Tuesday after data showed the vast services sector contracted in January to a level not seen since the last U.S. recession and Standard & Poor’s warned it may cut bank credit ratings if it is forced to cut bond insurers.
“It’s another recession marker on the radar screen,” said Cary Leahy, economist at Decision Economics in New York.
“The decline today reflects a market that’s completely driven by fear,” said Scott Wren, senior equity strategist at A.G. Edwards & Sons Inc.
A slide on Wall Street yanked U.S.-listed shares of overseas companies lower Tuesday after a key service-sector report signaled that the U.S. economy has likely entered into recession.
Nema ovdje dugorčnih investitora samo špekulanti, sami će sebe oni upropastiti, ako budete pratili samo ameriku pasti ćete i vi pa će netko i vaše dionice jeftino kupiti i vama opet skupo prodati………….
Konjica dolazi kad je najgušće do tada je krkljanac a mi smo samo svjedoci
evo prilogić. glavu gore.[proud]
gore ćemo ići sigurno pitanje je samo kada dignuti margin i u koju dionicu
Pogledajte ovu donju smeđu horizontalnu liniju ako je sutra probimo ni Bog nam ne pomogne
bulakov, hebeno…
nadam se da nas citaju fond cudotvorci…[bye]
Pogledajte ovu donju smeđu horizontalnu liniju ako je sutra probimo ni Bog nam ne pomogne
Ne ,ne ti si uvijek u pravu ,sad smo najebali[cry][cry][cry][cry][cry][cry]
Sta ces mi moc platit kavu u…………..
Ako ju probijemo stat će na 3300[bye]
ponovo o malima.
bespotrebna nervoza i lupanje po ponudi nije jedini razlog padanja crobexa pri malom volumenu.
i želja za jeftinim dokupom-sve niže postavljanje na kupnji- tjera crobex prema dole.
a kada jednom potroše sav keš, mali igrači bi htjeli da ronjenje indeksa prestane.
to, naravno ne ide tako, jer onda i fondovi mogu preuzeti crobex-štafetu u pohodu prema dole.
pustite velike da igraju između sebe: oni nisu paničari.
zašto bi i bili kad rade s tuđim novcem.
a naš kurbex će se već oporaviti.