O razlozima se vode globalne rasprave i svatko ima svoj teorem. Meni je drago da još uvijek imam samo dio kapitala u dionicama, a planiram imati jednom dosta više. Ova škola je svima nama izuzetno poučna i dobro je ne “markirati” nego pratiti nastavu svaki dan, zbog budućnosti. Polagati ispite, ispravljati one na kojima smo pali i ostati trezven i prihvaćati činjenice. Sretno nam i diplomirali svi u ovom broju u kojem smo sad, da nema ponavljača i odustalih. [thumbsup]
Evo i ja se tješim time da mi je ovo dobra škola i treba svakodnevno pratiti nastavu. I kako kaže narodna, svaka škola se plaća. I ono, cijeli život se uči. Samo, ebem mu, nikako na zelenu granu s tim školama, kad ću imati kakve koristi od njih.[sad]
ljudi, ako dosad niste prodali nemojte ni sada. neće još dugo ovako. treba čekati, ne gledati burzu, pomalo dokupljivati svoje favorite i sve će biti ok. prognozeri najavljuju volatilnost do 6 mjeseca a onda je kraj krizama i ponovni početak rasta i to velikog. mi ćemo malo gore , malo dolje i to je to. tako do izvješća za mjesec dana, a onda će ono što ostvaruje dobit rasti a ono što ne ostvaruje dobit pasti….kao i uvijek
Tko će ovo izdržati do ljeta, kako objasniti ženi i djeci da tata nije zaradio za godišnji.
vlalonca:
”
Sutra idemo dole, i to 2-3%[bye][bye]
”
Jeste li vi kolega bili danas na nastavi? Vidim da niste!
Meni se cini da si ti markirao nastavu danas. Ili u WC-u pusis maricu pa ti svijet izgleda ljepsi!! [lol] [lol]
jel tko gledao stanje fondova za sijecanj?
ja sam gledao malo pbz invest i malo su se stanjili s kesom al ne puno..
jedino mi je smijesno kako su preko 30% izlozeni dolaru pbz-i-stocku-u.. a kakti ulazu u zemlje u razvoju..
Sretno nam i diplomirali svi u ovom broju u kojem smo sad, da nema ponavljača i odustalih. [thumbsup]
sretno, [thumbsup]
SLK:
”
Sretno nam i diplomirali svi u ovom broju u kojem smo sad, da nema ponavljača i odustalih. [thumbsup]
”
sretno, [thumbsup]
dobro , postao imun na minus ko magarac na batine ,samo da ne krene gore jer neznam kako bi to shvatio [thumbsup]
dobro , postao imun na minus ko magarac na batine ,samo da ne krene gore jer neznam kako bi to shvatio [thumbsup]
hehe, istina… [thumbsup]
Proteklih dana vecina analiticara govori da slijedi rast, da je ovo grebanje po dnu itd. Ocito je suprotno – ljudi povlace novac iz fondova pa su fond manageri (neki) suoceni s nelikvidnoscu – zakonski rok isplate sredstava 7 dana – zele prodati dionice iz 3 razloga: 1. da isplate klijente, 2. jer znaju da globalna rasprodaja nije gotova, 3. prikupiti sredstva za kupnju na nizim razinama kada ce biti jos veca panika. Evo vam i primjer; RBA mirovinski fond prodao od pocetka godine oko 60 000 dionica HT-a, mislim da jos uvijek nisu poceli kupovati, jer kad 300 000 dionicara krene prodavati moglo bi biti svega.
ivek123: ” SLK: ” Tebi se sva ekonomija i Burza svodi na izbore. Naši, srpski, američki…. Vazda isto. [smiley] ” Hebi ga meni se tako cini. Bumo videli. ” Ma sve stoji. O razlozima se vode globalne rasprave i svatko ima svoj teorem. Meni je drago da još uvijek imam samo dio kapitala u dionicama, a planiram imati jednom dosta više. Ova škola je svima nama izuzetno poučna i dobro je ne “markirati” nego pratiti nastavu svaki dan, zbog budućnosti. Polagati ispite, ispravljati one na kojima smo pali i ostati trezven i prihvaćati činjenice. Sretno nam i diplomirali svi u ovom broju u kojem smo sad, da nema ponavljača i odustalih. [thumbsup]
[color=blue]Da sad odustanem a tek sam počeo neću pa makar sve propalo ja ne odustajem jer[/color]
[color=black]najbolje se uči na svojim (greškama)[/color]
[color=blue]biti u dionicama u ovo doba veliki je trening za moždane vijuge[/color]
ovo doba je prijeko potrebna selekcija[undecid]
mi maleni razmišljamo ovako…
kada usa i eu pada: ajme meni , brzo vani!
ljudovi, pa neće vam dionice zatrudnit[lol]
kada usa i eu raste: e, neće meni onaj za onoliko prodat! kupit ću ja to za manje!
i crobex letargira…
podržavam tenkistu, jer na malim volumenima mali obaraju crobex:
maleni, disciplinirajmo se, paniku sami širimo.
pozdravljam i trejdere: a što ćete, iskoristite paniku neuroznih, niste vi krivi za njihove tanke živce.
za osjetniji rast treba nam kupovna moć jakih.
a kad će oni u ekšn, ne zna se.
ali, bit će i toga.
i jedna lijepa vijest, treba nama takvih.
pripomena: pošto kupio od visoko rangiranog lika, po to prodao vama.
toda dobio migros.[smiley][smiley][smiley]
p.s.
daleko smo od 01.04.
ovo posljednje about migros stvarno čuo.
vlad1111
korisnik od: 09.08.2007.
mi maleni razmišljamo ovako…
kada usa i eu pada: ajme meni , brzo vani!
ljudovi, pa neće vam dionice zatrudnitLOL
kada usa i eu raste: e, neće meni onaj za onoliko prodat! kupit ću ja to za manje!
i crobex letargira…
podržavam tenkistu, jer na malim volumenima mali obaraju crobex:
maleni, disciplinirajmo se, paniku sami širimo.
pozdravljam i trejdere: a što ćete, iskoristite paniku neuroznih, niste vi krivi za njihove tanke živce.
za osjetniji rast treba nam kupovna moć jakih.
a kad će oni u ekšn, ne zna se.
ali, bit će i toga.
i jedna lijepa vijest, treba nama takvih.
pripomena: pošto kupio od visoko rangiranog lika, po to prodao vama.
toda dobio migros.smileysmileysmiley
p.s.
daleko smo od 01.04.
ovo posljednje about migros stvarno čuo.
pola držim, pola tržim, slabo kužim, živce pržim !
I ja podržavam tenkistu i ne prodavanje dionica po ovim cijenama.[thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup]