Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
generalni oporavak svjetske ekonomije trebao krenuti od jeseni –
Tako nekako se i meni cini. Kljuc za to su izbori u US. Kome pravo – kome krivo, ali meni tako izgleda i to bi mogao biti pokretac. Sada, kratkotrajno ili dugotrajno, pametniji cemo biti pred kraj ljeta.
skype - ivek1234
Osim toga oni jednom mjesečno dobiju čitabu naručenu od neke konzultantske kuće, vidjet ćemo što će pisati u onoj za veljaču, ožujak etc …
više me zabrinjava mogućnost promjene trenda crobexa…
sma 200 > sma 50
može malo pojašnjenje značenja za nas koji nismo na ti sa TA? Što bi ovo konkretno značilo u prijevodu?[rolleyes]
PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SJA !!!!
vlad1111: ” više me zabrinjava mogućnost promjene trenda crobexa… sma 200 > sma 50 ” može malo pojašnjenje značenja za nas koji nismo na ti sa TA? Što bi ovo konkretno značilo u prijevodu?[rolleyes]
Nemojjoš mijenjati potpis
[lol] [lol] [lol]
vlad1111: ” više me zabrinjava mogućnost promjene trenda crobexa… sma 200 > sma 50 ” može malo pojašnjenje značenja za nas koji nismo na ti sa TA? Što bi ovo konkretno značilo u prijevodu?[rolleyes]
kada sma 200 prijeđe sma 50, trend se mijenja.
do sada je bio uzlazni…
GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!
Ima li TA smisla na ovako malom prometu ?
da.
a mali promet posljedica je slabe kupnje.
prodaja je jaka, ali _za sada_ nije u panici.
obzirom da je sada dosta mirovinaca u jakim dionicama, očekuje se njihova potpora, prije ili kasnije.
no, oni imaju problema ne samo s hr dionicama.
GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!
panika bez razloga.
Upravo to!
Predpostavljam da svatko(manji i srednji investitori) tko je imao nešto para je potrošio ovih dana na fakat podcjenjene dionice!
a sad svi ćubakamo i čekamo da netko dođe sa svježom lovom i digne cijene pojedinim dionicama sa vrlo malim prometom.
Pametan covjek zamjecuje sve. Glupi na sve ima neku zamjerku
panika bez razloga.
Nisam pratio zadnji sat vremena,i imam šta vidjeti.
Kao da je kakva bomba pala,takva je izgleda panika nastala.
Ništa mi više nije jasno na našoj burzi.[cry][cry][cry]