Polako vidim da nestaju glavni pesimisti i s ove teme, a to je meni jedan od bitnijih pokazatelja.
Psihologija mase je uvijek aktualna.
Čak je i kolega Ivek123 nestao.
Ako se sad ni on ne javi, onda znamo šta nam je činiti.[thumbsup]
ajmo okladu, plaćaš večeru ako tako ne bude. samo pazi ja mogu jaaako puno pojest i popit.
[proud]
A da ostaviš Šarca doma….[lol]
Evo upravo nam je gospođica iz PBZ Investa (nisam joj uhvatio ime) na kraju Otvorenog lijepo objesnila da će fondovi rasti zbog boom-a u Srbiji, a za Crobex, who cares.
I još nam je lijepo rekla da ako Toda ne dohvati Migros, ova tema ostaje otvorena.[cool]
Živi i zdravi mi bili.
Evo upravo nam je gospođica iz PBZ Investa (nisam joj uhvatio ime) na kraju Otvorenog lijepo objesnila da će fondovi rasti zbog boom-a u Srbiji, a za Crobex, who cares. I još nam je lijepo rekla da ako Toda ne dohvati Migros, ova tema ostaje otvorena.[cool] Živi i zdravi mi bili.
Gospođa Milić.
[bye][bye][bye]
Evo upravo nam je gospođica iz PBZ Investa (nisam joj uhvatio ime) na kraju Otvorenog lijepo objesnila da će fondovi rasti zbog boom-a u Srbiji, a za Crobex, who cares.
I još nam je lijepo rekla da ako Toda ne dohvati Migros, ova tema ostaje otvorena.[cool]
Živi i zdravi mi bili.
Ova tema će moji kolege ostati otvorena i ako Toda dohvati Migros. U tome ćemo slučaju imati jedan Bull Run od 2-3 dana i onda dalje sve po starom.
HugoChavez: ” Evo upravo nam je gospođica iz PBZ Investa (nisam joj uhvatio ime) na kraju Otvorenog lijepo objesnila da će fondovi rasti zbog boom-a u Srbiji, a za Crobex, who cares. I još nam je lijepo rekla da ako Toda ne dohvati Migros, ova tema ostaje otvorena.[cool] Živi i zdravi mi bili. ” Ova tema će moji kolege ostati otvorena i ako Toda dohvati Migros. U tome ćemo slučaju imati jedan Bull Run od 2-3 dana i onda dalje sve po starom.
E kad bi bilo tako, onda bih se barem znao postaviti, a ovako za mene neukog i neinformiranog nema spasa…[cool]
http://www.tportal.hr/fset.html
I sada će uletiti u crobex!!![lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol]
Zbog rasta naših susjednih burzi danas očekujem veći rast CROBEX-a nego jučer.[thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup]
http://www.tportal.hr/fset.html I sada će uletiti u crobex!!![lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol]
PRIVREMENI SPAS OD NOŽA
Razjareni bik pobjegao iz klaonice
Razjareni bik koji je pobjegao iz klaonice u sjevernoj četvrti bangladeškoga glavnog grada Dhake, ozlijedio je svom bijesu i utrci najmanje trinaest kupaca na mjesnoj tržnici
Nemrem kopirat link da vidite text
Da, ovo s Ivekom je simptomatično. CROBEX na 5500 sljedeći tjedan, sa 99% sigurnosti se to može predvidjeti. Čak ponekad ne vjerujem da je Ivek običan čovjek, predobro pogađa trendove.
Polako vidim da nestaju glavni pesimisti i s ove teme, a to je meni jedan od bitnijih pokazatelja.
Psihologija mase je uvijek aktualna.
Čak je i kolega Ivek123 nestao.
Ako se sad ni on ne javi, onda znamo šta nam je činiti.[thumbsup]
Charlie Brown – ti si puko! NHF. [lol] [lol] [lol] [lol]
Da, ovo s Ivekom je simptomatično. CROBEX na 5500 sljedeći tjedan, sa 99% sigurnosti se to može predvidjeti. Čak ponekad ne vjerujem da je Ivek običan čovjek, predobro pogađa trendove.
Ha gle, moguce je da cemo malo poletiti oko FI. Medjutim sto poslije???[undecid]