Korekcija

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Polako vidim da nestaju glavni pesimisti i s ove teme, a to je meni jedan od bitnijih pokazatelja.
Psihologija mase je uvijek aktualna.
Čak je i kolega Ivek123 nestao.
Ako se sad ni on ne javi, onda znamo šta nam je činiti.[thumbsup]

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

ajmo okladu, plaćaš večeru ako tako ne bude. samo pazi ja mogu jaaako puno pojest i popit.
[proud]

A da ostaviš Šarca doma….[lol]

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

Evo upravo nam je gospođica iz PBZ Investa (nisam joj uhvatio ime) na kraju Otvorenog lijepo objesnila da će fondovi rasti zbog boom-a u Srbiji, a za Crobex, who cares.
I još nam je lijepo rekla da ako Toda ne dohvati Migros, ova tema ostaje otvorena.[cool]

Živi i zdravi mi bili.

Chávez grew up in a small house composed of large palm leaves.

Evo upravo nam je gospođica iz PBZ Investa (nisam joj uhvatio ime) na kraju Otvorenog lijepo objesnila da će fondovi rasti zbog boom-a u Srbiji, a za Crobex, who cares. I još nam je lijepo rekla da ako Toda ne dohvati Migros, ova tema ostaje otvorena.[cool] Živi i zdravi mi bili.

Gospođa Milić.
[bye][bye][bye]

Evo upravo nam je gospođica iz PBZ Investa (nisam joj uhvatio ime) na kraju Otvorenog lijepo objesnila da će fondovi rasti zbog boom-a u Srbiji, a za Crobex, who cares.
I još nam je lijepo rekla da ako Toda ne dohvati Migros, ova tema ostaje otvorena.[cool]

Živi i zdravi mi bili.

Ova tema će moji kolege ostati otvorena i ako Toda dohvati Migros. U tome ćemo slučaju imati jedan Bull Run od 2-3 dana i onda dalje sve po starom.

HugoChavez: ” Evo upravo nam je gospođica iz PBZ Investa (nisam joj uhvatio ime) na kraju Otvorenog lijepo objesnila da će fondovi rasti zbog boom-a u Srbiji, a za Crobex, who cares. I još nam je lijepo rekla da ako Toda ne dohvati Migros, ova tema ostaje otvorena.[cool] Živi i zdravi mi bili. ” Ova tema će moji kolege ostati otvorena i ako Toda dohvati Migros. U tome ćemo slučaju imati jedan Bull Run od 2-3 dana i onda dalje sve po starom.

E kad bi bilo tako, onda bih se barem znao postaviti, a ovako za mene neukog i neinformiranog nema spasa…[cool]

Chávez grew up in a small house composed of large palm leaves.

http://www.tportal.hr/fset.html

I sada će uletiti u crobex!!![lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol]

Zbog rasta naših susjednih burzi danas očekujem veći rast CROBEX-a nego jučer.[thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup]

DELUX,Brankica,Croman.Rekvijem,Lyux,vatreni,valentine,vodavoda,fajrunt,kanabis,lanicaCroman,=ista osoba

http://www.tportal.hr/fset.html I sada će uletiti u crobex!!![lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol]

PRIVREMENI SPAS OD NOŽA

Razjareni bik pobjegao iz klaonice
Razjareni bik koji je pobjegao iz klaonice u sjevernoj četvrti bangladeškoga glavnog grada Dhake, ozlijedio je svom bijesu i utrci najmanje trinaest kupaca na mjesnoj tržnici

Nemrem kopirat link da vidite text

Da, ovo s Ivekom je simptomatično. CROBEX na 5500 sljedeći tjedan, sa 99% sigurnosti se to može predvidjeti. Čak ponekad ne vjerujem da je Ivek običan čovjek, predobro pogađa trendove.

Hell is Empty and all the Devils are Here

Polako vidim da nestaju glavni pesimisti i s ove teme, a to je meni jedan od bitnijih pokazatelja.
Psihologija mase je uvijek aktualna.
Čak je i kolega Ivek123 nestao.
Ako se sad ni on ne javi, onda znamo šta nam je činiti.[thumbsup]

Charlie Brown – ti si puko! NHF. [lol] [lol] [lol] [lol]

skype - ivek1234

Da, ovo s Ivekom je simptomatično. CROBEX na 5500 sljedeći tjedan, sa 99% sigurnosti se to može predvidjeti. Čak ponekad ne vjerujem da je Ivek običan čovjek, predobro pogađa trendove.

Ha gle, moguce je da cemo malo poletiti oko FI. Medjutim sto poslije???[undecid]

skype - ivek1234

New Report

Close