Korekcija

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

analitičari danas o Wall Streetu

“The market has had a huge rally and a lot of people feel that’s enough in the short term, so traders are taking profits,” said Michael Metz, chief investment strategist at Oppenheimer & Co in New York.

“Besides that, the factory orders were a little bit disappointing this morning … and I think there’s no convincing evidence that the worst is behind us. It seems we’ve had a technical bounce and it’s time to take money off the table.”

hate red

zmrklic: ” Ništa ozdravi, čeka nas još par dana stagnacije [proud] ” Slažem se sa tobom. Stagnacija je tu, možda sa malim malim plusom. Ali to je samo radi srba, čim tamo slegne ova euro euforija, fondovi će se iz Srbije preselit ovdje. Vjerujem da je crobex do kraja tjedna na 1% plusa, i onda slijedeći tjedan krećemo. To me ujedno i veseli jer će mali bedasti koji se boje još ovaj tjedan napustiti burzu i vratiti se u kladionicu gdje im je i mijesto i onda polako do prvih izvješća, a onda kako tko!

Jedan normalan post napokon.
Ovaj tjedan isto preporučam čekanje i stagnaciju s malim rastom, a slijedeći tjedan će biti [thumbsup]
Pitaj te se na kojim cijenama su ulazili mirovinci tik prije NG[wink]

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

Von Braun

korisnik od: 27.08.2007.

UVRIJEŽENA TEHNIKA U FAZI A1…TEHNIKA ZIJEVANJA !

Von Braun,

što će to biti slijedeći tjedan? daj mi to ,molim te, objasni

[shocked]

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

Von Braun, što će to biti slijedeći tjedan? daj mi to ,molim te, objasni [shocked]

BUUUUUMMMMMM !!!!!!
Živi bili pa vidjeli.[wink][wink][thumbsup][thumbsup]
Ups, krivi post na krivoj temi, ovo je ipak tema Korekcija.
Ovdje su neki vječno zatočeni.[wink]

febo: ” Von Braun, što će to biti slijedeći tjedan? daj mi to ,molim te, objasni [shocked] ” BUUUUUMMMMMM !!!!!! Živi bili pa vidjeli.[wink][wink][thumbsup][thumbsup]

ajmo okladu, plaćaš večeru ako tako ne bude. samo pazi ja mogu jaaako puno pojest i popit.
[proud]

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

BUUUUUMMMMMM !!!!!!
Živi bili pa vidjeli.[wink][wink][thumbsup][thumbsup]

up ili down?

Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)

ajmo okladu, plaćaš večeru ako tako ne bude. samo pazi ja mogu jaaako puno pojest i popit. [proud]

Kakva oklada, pa nije ovo kladionica.
Ovdje se rade ozbiljne stvari.[lol] [lol] [lol] [lol]

suma sumarum…
ta uključuje sve utjecaje na index.
fondmahere također.[rolleyes].
macd crobexa trenutačno horizontalan, bez crossovera; rsi u rastu.
ostali pokazatelji ta također u _za sada_ neodređenom položaju.
ako fondovi sutra ruknu, moguće formiranje buy signala već prekosutra ili u četvrtak.
ako bude kao danas, formiranje buy signala se odgađa.
_naputak za manje upućene u ta_
buy signal ta se redovito formira _nakon_ odbijanca od dna.
to znači da ljudi s dobrim osjećajem (ili srećom) mogu kupiti dionice po cijeni i nižoj od one dostupne nakon formiranja buy signala.
igrači na sigurno čekaju buy signal (eto me tute).
drugi pokušavaju ciljati dno- tko uspije, uspješniji je od ziheraša.
svatko odabire pristup koji mu više odgovara.
difamiranje drugačije mislećih je nepotrebno…

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

Von Braun: ” febo: ” Von Braun, što će to biti slijedeći tjedan? daj mi to ,molim te, objasni [shocked] ” BUUUUUMMMMMM !!!!!! Živi bili pa vidjeli.[wink][wink][thumbsup][thumbsup] ” ajmo okladu, plaćaš večeru ako tako ne bude. samo pazi ja mogu jaaako puno pojest i popit. [proud]

sto bi ti stvarno mogao jesti u drustvu s njime???
[yawn][rolleyes]

ume da broji sarafe, ali krivo:procenat i tacno; povjest;samnom, neznam, 100 ATPL=1000E, uvjek, vjest..plata?!, dejstvuje

sto bi ti stvarno mogao jesti u drustvu s njime??? [yawn][rolleyes]

Kolegu je vidim, jako pogodila ova korekcija[shocked][cry]

Bacite oko na naše vrle fondove, stanje za 01.02.2008, strogo zelenjava, a tek sutra što nas čeka.
Ma, tko šljivi crobex, Srbija & West Balkans rulz.[cool]

Chávez grew up in a small house composed of large palm leaves.

New Report

Close