Korekcija

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

znalci, kak se ono veli kad crobex na prometu od 30 milja kn skoci za 75 posto….[cool]

Da je Tadić pobijedio, da Kosovo više nije problem, da to veliki skupljaju, drhtave ruke izlaze. U svakom slučaju jako pozitivno. Što manji promet veći rast, malima se vadi mast.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Asko
korisnik od: 17.07.2006.
broj poruka: 2568

febo:
” [
Šef:

Kad jednog dana izvučemo svoje kune iz dionica dobra pouka kao i Hrvatski fondovi ulaganje u regiju a ne nikako kod nas .thumbsupthumbsupthumbsupthumbsupthumbsupthumbsup

ulaganje u modnu reviju, nije to za mene…

proud

Ni meni baš moda ne leži… LOL …pa ni ona gerionalna…LOL

Ulaganje u regiju hvala na ispravku.[thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup]

DELUX,Brankica,Croman.Rekvijem,Lyux,vatreni,valentine,vodavoda,fajrunt,kanabis,lanicaCroman,=ista osoba

znalci, kak se ono veli kad crobex na prometu od 30 milja kn skoci za 75 posto….[cool]

A kupnja promaja…
Pa kad se poklopi kupnja na 2-3 dionice iz Crobexa, eto nas na -0,75. Kako se onda veli?

Chávez grew up in a small house composed of large palm leaves.

misliš 0,75%………….de niro??

[proud]

može li gore? pa naravno da može...................uvijek može gore

Poćelo se drukati na UP,ali koliko vidim bez nekog uspjeha[cry][cry][cry]
Ostrički: Pobjeda Tadića je dobra vijest za hrvatsko tržište kapitala

Business.hr/Hina
04.02.2008 13:40
Pročitaj komentare(1)

„Pobjeda Borisa Tadića u Srbiji je svakako dobra vijest za hrvatsko tržište kapitala, koje je povijesno opterećeno političkim rizicima. Ovakva vijest je pravi signal za strane investitore, koji su značajno prisutni na našem tržištu, koji neselektivno gledaju a cijelu regiju“, komentira pobjedu Tadića na srbijanskim predsjedničkim izborima Mladen Ostrički iz brokerske kuće Rast.
Ostrički otklonjenu prijetnju od dolaska radikala Nikolića na vlast u Srbiji tumači kao dobru vijest jer je jedan od političkih rizika smanjen, no „stvari nisu gotove“.

„Dugoročno će ulagačku klimu opterećivati neriješeno pitanje Kosova sa svim implikacijama, koje za sobom donosi kao što je najavljeni prekid diplomatskih odnosa Srbije sa svima koji priznaju Kosovo ili produbljivanje sukoba Rusije sa zapadom“, podsjeća Ostrički te dodaje kako ne treba zaboraviti niti krizno žarište BiH u koju bi se kosovska kriza mogla vrlo lako preliti.

Evo i EU se počela okretati u crveno nakon poprilično neutralnog i blago zelenog dana, ali CROBEX -ovu filozofiju više nitko ne može razumijeti pa me više ništa ne tangira[yawn]

Sanader: Nema blokade u pregovorima, zastoj zbog jedne članice EU

Nada Starijaš Al Issa
04.02.2008 13:58
Pročitaj komentare(0)

“Ubacili smo u petu brzinu na putu prema Europskoj uniji, Hrvatska će obaviti svoj dio posla, no tempo pregovora ne ovisi samo o nama već i o EU”, izjavio je novinarima premijer Sanader prije sastanka Predsjedništva HDZ-a na kojem će se razgovarati o pregovorima s EU.
Vezane vijestiSanader danas ubacuje u petu brzinu

I premijer i glavni pregovarač Vladimir Drobnjak naglasili su da se ne može govoriti o blokadi pregovora jer oni formalno nisu blokirani, ali je došlo do zastoja zbog protivljenja jedne države članice.

Iako je očito da se misli na Sloveniju, ni jedni ni dugi nisu je željeli izrijekom spomenuti, objasnivši da su sve to još neslužbene informacije, pa da stoga treba biti oprezan u izjavama, osobito pred, kako se Sanader nada, skorašnje razgovore s Italijom, Slovenijom i EU o ZERP-u.

0,75%

Znači da nema bida. Nek se stavi bida pa ćeš vidjet što neće biti prometa, što se ne bi sa aska tuklo. Pogledaj istresanja gdje ima bida.

Prvi val nasilnih izlazaka jest prošao, ali ima puno voljnih za izaći po većini dionica, samo se ne ruše cijene, nego štopaju.

Ne odogovara mi to, ali mi se čini da je tako.

No respect

Točno tako SLK.
Uz mogućnost da prodavači na pokojoj dionici izgube stpljenje, pa se nasilno istresu…
Mislim da i dalje naši institucionalci cimaju prodavače, ne bi li se cijena još spustila za jeftiniji dokup.

Chávez grew up in a small house composed of large palm leaves.

Hmm čine se po ostvarenom prometu na ZSE da su fondovi svu pažnju posvetili Beogradu, kod nas se samo štopaju dionice. E sad što će nam odrediti za naredne dane…, nisam neki optimist

Surround all arround when it hits the ground

Ako nisi optimist, idi u Beograd pa budi optimist, ne vidim zašto tu trguješ ako imaš takav stav. A znam, radiš u jednoj brokerskoj kući, neću imenovati, pa malo drobiš vrijeme lagajući po forumu? Jesam li u pravu?

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Ako nisi optimist, idi u Beograd pa budi optimist, ne vidim zašto tu trguješ ako imaš takav stav. A znam, radiš u jednoj brokerskoj kući, neću imenovati, pa malo drobiš vrijeme lagajući po forumu? Jesam li u pravu?

Kollega, ekonomist sam po struci i u dionicama i udjelima u fondovima do grla, a s debelim minusom na tekućem računu. U Beogradu ne trgujem niti znam kako bi to izveo, a nisam niti preoptimističan glede njihove burze nakon početnih par dana njihove euforije. Hoćeš mi reći da je ovo tebi normalan rast crobexa na ovako pozitivne vijesti?! Btw, mal se skuliraj, ne pušiš i nisi nervozan samo ti… Osim toga da nisam dugoročni optimist već bi davno sve što imam unovčio i mirno dizao kamate

Surround all arround when it hits the ground

New Report

Close