Korekcija

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

he he šefe, mozda ce naši fondovi iskoristiti bull trap srbiji (isti kaoi nakon naših izbora ), pa se iskrcati i vratiti kapital na ZSE.
Jesam li preveliki optimista
[shocked]

Uz Kosovo, treba priznati i Vojvodinu…cemu raditi razlike[thumbsup]

Kakva je sličnost između srbije i Nokie?

Nikakva, svaki novi model je sve manji…

Iz prošlosti se može izvući samo pouka, da ljudi nikad neće izvući pouke iz - prošlosti. wb

To je naša Hrvatska priča koju možemo izvoziti.Ako pobjedi Milanović porezi na dionice , pad cijena dionica , ali ako glasate za Sanadera teći će med i mlijeko burza će se zeleniti zarade do neba samo nam dajte glas. I dali smo nagovarao sam rodbinu prijatelje susjede glasajte za Sanadera i pobjedio je.
Na moju žalost i većine forumaša burza debelo u crvenom to je nagrada za glasove.

Ne, to nije nagrada za vase glasove HDZ-u vec je to dokaz enormne kolicine gluposti koju su mnogi pisali na topicu o utjecaju izbornih rezultata. To nek vam bude pouka za buducnost.

To je naša Hrvatska priča koju možemo izvoziti.Ako pobjedi Milanović porezi na dionice , pad cijena dionica , ali ako glasate za Sanadera teći će med i mlijeko burza će se zeleniti zarade do neba samo nam dajte glas. I dali smo nagovarao sam rodbinu prijatelje susjede glasajte za Sanadera i pobjedio je. Na moju žalost i većine forumaša burza debelo u crvenom to je nagrada za glasove. [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [bye][bye][bye][bye][bye]

Vjerojatno si prespavao zadnjih mjesec dana i svjetsku burzovnu korekciju. Po tebi su vjerojatno i oni glasali za Sanadera [lol]

Ignore: KressoM, delux

Šef: ” To je naša Hrvatska priča koju možemo izvoziti.Ako pobjedi Milanović porezi na dionice , pad cijena dionica , ali ako glasate za Sanadera teći će med i mlijeko burza će se zeleniti zarade do neba samo nam dajte glas. I dali smo nagovarao sam rodbinu prijatelje susjede glasajte za Sanadera i pobjedio je. Na moju žalost i većine forumaša burza debelo u crvenom to je nagrada za glasove. ” Ne, to nije nagrada za vase glasove HDZ-u vec je to dokaz enormne kolicine gluposti koju su mnogi pisali na topicu o utjecaju izbornih rezultata. To nek vam bude pouka za buducnost.

Ne bih baš rekao , da je Milanović dobio , Crobex bi vjerojatno završio još niže.
Kumulacija bi dodatno bila i sa PKD-om.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Hmm ojamo ovako, pobjeda Nikolića dovela bi do velikog pritiska na Srbiju, nekih sankcija, k ozna čega, što bi regiju dovelo opet u negativan fokus

Fundamenti, koji su vidim mnogi zaboravili. Burze padaju i zbog precijenjenosti, a ne samo zbog Nikolića i Milanovića.
Što je do sada uzrokovao slom burzi, uvijek izbori i Kosovo, ne dragi moji, totalna precijenjenost tržišta zato crvenilo.
Naša burza se ipak ispuhala, ali u Srbiji je bilo dionica s P/S xxx, P/B 10, P/E 200 i sve raste, samo dokle, a onda je Nikolić kriv, kriv je onaj koji misli da sve samo raste, da nema padova i da fundamenti nisu bitni, bitno je i to jako, kao i psihologija jer nikad ne znaš dokle narod može kupovati pa često imamo vlakić koji dugo vozi. ššššššuuuušššššuuuu, ide vlakić ššššššuuuušššššuuuu

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Ne bih baš rekao , da je Milanović dobio , Crobex bi vjerojatno završio još niže.
Kumulacija bi dodatno bila i sa PKD-om.

Na ovo bi Franjo rekao “ki bi da bi”

plavi: ” Ne bih baš rekao , da je Milanović dobio , Crobex bi vjerojatno završio još niže. Kumulacija bi dodatno bila i sa PKD-om. ” Na ovo bi Franjo rekao “ki bi da bi”

Upravo tako.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Ja sam pisao da Fi i 1Q kompanija moraju opravdati cijene, ali u ovakvim situacijama pada sve , bez obzira na fundamente.

Ja sam pisao da Fi i 1Q kompanija moraju opravdati cijene, ali u ovakvim situacijama pada sve , bez obzira na fundamente.

Upravo to, ako pada s dobrim fundamentima onda je opasno, ali ako pada nešto što je jako skupo, onda je to ok, to je kao da čistiš snijeg, on je višak u cijeloj priči. Makneš i ispočetka.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Ne bih baš rekao , da je Milanović dobio , Crobex bi vjerojatno završio još niže. Kumulacija bi dodatno bila i sa PKD-om.

Ovih mjesec dana odlično su pokazali su što bi bilo s našom burzom da je SDP pobijedio, a bilo bi možda još i gore. Srećom, ovo što se dogodilo je samo refleksija svjetskih burzi tako da od sutra i mi krećemo zeleno [thumbsup]

p.s. nemojmo sad ovu temu pretvoriti u političko bojište – pričekajmo bar iduće izbore [lol]

Ignore: KressoM, delux

zmrklic: ” Ja sam pisao da Fi i 1Q kompanija moraju opravdati cijene, ali u ovakvim situacijama pada sve , bez obzira na fundamente. ” Upravo to, ako pada s dobrim fundamentima onda je opasno, ali ako pada nešto što je jako skupo, onda je to ok, to je kao da čistiš snijeg, on je višak u cijeloj priči. Makneš i ispočetka.

Pa ADRIS i HT imaju super fundamente, a kako su prošli, to i kažem

New Report

Close