he he šefe, mozda ce naši fondovi iskoristiti bull trap srbiji (isti kaoi nakon naših izbora ), pa se iskrcati i vratiti kapital na ZSE.
Jesam li preveliki optimista
[shocked]
Uz Kosovo, treba priznati i Vojvodinu…cemu raditi razlike[thumbsup]
Kakva je sličnost između srbije i Nokie?
Nikakva, svaki novi model je sve manji…
To je naša Hrvatska priča koju možemo izvoziti.Ako pobjedi Milanović porezi na dionice , pad cijena dionica , ali ako glasate za Sanadera teći će med i mlijeko burza će se zeleniti zarade do neba samo nam dajte glas. I dali smo nagovarao sam rodbinu prijatelje susjede glasajte za Sanadera i pobjedio je.
Na moju žalost i većine forumaša burza debelo u crvenom to je nagrada za glasove.
Ne, to nije nagrada za vase glasove HDZ-u vec je to dokaz enormne kolicine gluposti koju su mnogi pisali na topicu o utjecaju izbornih rezultata. To nek vam bude pouka za buducnost.
To je naša Hrvatska priča koju možemo izvoziti.Ako pobjedi Milanović porezi na dionice , pad cijena dionica , ali ako glasate za Sanadera teći će med i mlijeko burza će se zeleniti zarade do neba samo nam dajte glas. I dali smo nagovarao sam rodbinu prijatelje susjede glasajte za Sanadera i pobjedio je. Na moju žalost i većine forumaša burza debelo u crvenom to je nagrada za glasove. [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [bye][bye][bye][bye][bye]
Vjerojatno si prespavao zadnjih mjesec dana i svjetsku burzovnu korekciju. Po tebi su vjerojatno i oni glasali za Sanadera [lol]
Šef: ” To je naša Hrvatska priča koju možemo izvoziti.Ako pobjedi Milanović porezi na dionice , pad cijena dionica , ali ako glasate za Sanadera teći će med i mlijeko burza će se zeleniti zarade do neba samo nam dajte glas. I dali smo nagovarao sam rodbinu prijatelje susjede glasajte za Sanadera i pobjedio je. Na moju žalost i većine forumaša burza debelo u crvenom to je nagrada za glasove. ” Ne, to nije nagrada za vase glasove HDZ-u vec je to dokaz enormne kolicine gluposti koju su mnogi pisali na topicu o utjecaju izbornih rezultata. To nek vam bude pouka za buducnost.
Ne bih baš rekao , da je Milanović dobio , Crobex bi vjerojatno završio još niže.
Kumulacija bi dodatno bila i sa PKD-om.
Hmm ojamo ovako, pobjeda Nikolića dovela bi do velikog pritiska na Srbiju, nekih sankcija, k ozna čega, što bi regiju dovelo opet u negativan fokus
Fundamenti, koji su vidim mnogi zaboravili. Burze padaju i zbog precijenjenosti, a ne samo zbog Nikolića i Milanovića.
Što je do sada uzrokovao slom burzi, uvijek izbori i Kosovo, ne dragi moji, totalna precijenjenost tržišta zato crvenilo.
Naša burza se ipak ispuhala, ali u Srbiji je bilo dionica s P/S xxx, P/B 10, P/E 200 i sve raste, samo dokle, a onda je Nikolić kriv, kriv je onaj koji misli da sve samo raste, da nema padova i da fundamenti nisu bitni, bitno je i to jako, kao i psihologija jer nikad ne znaš dokle narod može kupovati pa često imamo vlakić koji dugo vozi. ššššššuuuušššššuuuu, ide vlakić ššššššuuuušššššuuuu
Ne bih baš rekao , da je Milanović dobio , Crobex bi vjerojatno završio još niže.
Kumulacija bi dodatno bila i sa PKD-om.
Na ovo bi Franjo rekao “ki bi da bi”
plavi: ” Ne bih baš rekao , da je Milanović dobio , Crobex bi vjerojatno završio još niže. Kumulacija bi dodatno bila i sa PKD-om. ” Na ovo bi Franjo rekao “ki bi da bi”
Upravo tako.
Ja sam pisao da Fi i 1Q kompanija moraju opravdati cijene, ali u ovakvim situacijama pada sve , bez obzira na fundamente.
Ja sam pisao da Fi i 1Q kompanija moraju opravdati cijene, ali u ovakvim situacijama pada sve , bez obzira na fundamente.
Upravo to, ako pada s dobrim fundamentima onda je opasno, ali ako pada nešto što je jako skupo, onda je to ok, to je kao da čistiš snijeg, on je višak u cijeloj priči. Makneš i ispočetka.
Ne bih baš rekao , da je Milanović dobio , Crobex bi vjerojatno završio još niže. Kumulacija bi dodatno bila i sa PKD-om.
Ovih mjesec dana odlično su pokazali su što bi bilo s našom burzom da je SDP pobijedio, a bilo bi možda još i gore. Srećom, ovo što se dogodilo je samo refleksija svjetskih burzi tako da od sutra i mi krećemo zeleno [thumbsup]
p.s. nemojmo sad ovu temu pretvoriti u političko bojište – pričekajmo bar iduće izbore [lol]
zmrklic: ” Ja sam pisao da Fi i 1Q kompanija moraju opravdati cijene, ali u ovakvim situacijama pada sve , bez obzira na fundamente. ” Upravo to, ako pada s dobrim fundamentima onda je opasno, ali ako pada nešto što je jako skupo, onda je to ok, to je kao da čistiš snijeg, on je višak u cijeloj priči. Makneš i ispočetka.
Pa ADRIS i HT imaju super fundamente, a kako su prošli, to i kažem