Korekcija

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Predsjednik Srbije ima uglavnom ceremonijalne ovlasti, s izuzetkom zapovijedanja oružanim snagama.

Dakle bilo bi veselo da je bilo drukčije

Predsjednik Srbije ima uglavnom ceremonijalne ovlasti, s izuzetkom zapovijedanja oružanim snagama. Dakle bilo bi veselo da je bilo drukčije

Bio bi isti kelj. Njima kao i nama upravljaju drugi iz pozadine.
Izbori su samo sminka za narod.

Srbi su imali jedinstveni situaciju , znali su ako Nilkolić dobije, burza ide dolje. Koeficjent na pobjedu
Nikolića na izborima u kladionicama je bio skoro 3.00. Dakle mogli su se osigurat u oba slučaja [lol] [lol]

Nešto mi se čini da neće na Crobex posebno djelovati pobjeda Tadića kao što to nije bio slučaj ni kod pobjede Sanadera, a svi su očekivali da hoće.
Da bar griješim. Svima bi nam dobro došao porast iliti korekcija prema gore, ali izgleda da politika danas više nije presudni faktor za kretanje indeksa… I bolje da nije. Što manje ona utječe na tržište kapitala to bolje!

nema euforije rajo
prvo da naši tamo utvrde poziciji a onda nek se lagano okrenu stanjem u domovini

Postanite Eu-robovi

iako sam uglavnom optimista, samo jedna napomena, KOSOVO jos nije rijeseno…. moje misljenje je da Hrvateki ne budu jos isli tamo…

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

izgleda da politika danas više nije presudni faktor za kretanje indeksa… I bolje da nije. Što manje ona utječe na tržište kapitala to bolje!

To gore..presudna je kada indeks losim vijestima treba bacit u minus, a kad su vijesti dobre, a indeks ostaje isti, tjesimo se da -ak vec ne ide up, barem odsad na dalje politika nece imat upliv na indeks[bye][bye]
[sealed]

CASH, ZVZD, ATPL, LEDO, PTKM, MRSK. Hic Rhodos, hic salta !!!!

i ne bi bas rekao da je sve rijeseno na nasem Balkanu…

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

Pobjeda Tadica je dobra za sve pa i za CROBEX. Hrvatska je turisticka zemlja i nije svejedno tko je na vlasti u BG. Slijedeci korak je neovisnost Kosova i torpediranje Kostunice, a medjuvremenu HR pozivnica za NATO[cool]

zmrklic
korisnik od: 04.06.2007.

Srbi su imali jedinstveni situaciju , znali su ako Nilkolić dobije, burza ide dolje. Koeficjent na pobjedu
Nikolića na izborima u kladionicama je bio skoro 3.00. Dakle mogli su se osigurat u oba slučaja

To je naša Hrvatska priča koju možemo izvoziti.Ako pobjedi Milanović porezi na dionice , pad cijena dionica , ali ako glasate za Sanadera teći će med i mlijeko burza će se zeleniti zarade do neba samo nam dajte glas. I dali smo nagovarao sam rodbinu prijatelje susjede glasajte za Sanadera i pobjedio je.
Na moju žalost i većine forumaša burza debelo u crvenom to je nagrada za glasove.
[lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [bye][bye][bye][bye][bye]

DELUX,Brankica,Croman.Rekvijem,Lyux,vatreni,valentine,vodavoda,fajrunt,kanabis,lanicaCroman,=ista osoba

iako sam uglavnom optimista, samo jedna napomena, KOSOVO jos nije rijeseno…. moje misljenje je da Hrvateki ne budu jos isli tamo…

i ne bi bas rekao da je sve rijeseno na nasem Balkanu…

Nije naravno, no ovo je tek početak razvoja situacije.

Hmm ojamo ovako, pobjeda Nikolića dovela bi do velikog pritiska na Srbiju, nekih sankcija, k ozna čega, što bi regiju dovelo opet u negativan fokus.

1) Loše za Hrvatske firme izložene u Srbiji
2) loše za Hrvatske fondove izložene u Srbiji
3) Loše za ukupnu sliku regije, što bi dovelo do nastavka iskrcavanja
( sve IMHO)
Nije sve riješeno, ali ove stvari imaju veze s našim tržištem kapitalam, iako bi i ja volio da nemaju.

New Report

Close