recimo da je tadić dobio. koji će sutra biti razlog za pad ili rast crobexa od 0,01%?
CeSID, uzorak: Tadić pobedio Beograd — CeSID saopštio da na osnovu 90 odsto uzorka, Boris Tadić ima 50,5 odsto, a Tomislav Nikolić 47,9 odsto. http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2008&mm=02&dd=03&nav_category=418&nav_id=283361
to ti se kaže 50 koma 5 odsto
[lol]
Plonker:
”
CeSID, uzorak: Tadić pobedio Beograd — CeSID saopštio da na osnovu 90 odsto uzorka, Boris Tadić ima 50,5 odsto, a Tomislav Nikolić 47,9 odsto. http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2008&mm=02&dd=03&nav_category=418&nav_id=283361
”
[lol]
5 in pedeset![lol]
Tomislav Nikolić, a prvi HR kralj Tomislav, kako to?
Nije prvi od tamo s tim imenom… Tomislav Karađorđević (iz znanih mu razloga dadose to ime).
Uostalom i Zvonimir je imao sina Radovana, IIRC
Ivek i kompanija će to već preokrenuti u svoju korist taman da pobijedi i Josip broz. Al će zato ostati kratkih rukava kad krene eksplozija Crobexa. Siguran sam da se taj dan ili dane neće ni javljati na forumu.[bye]
Ne. Zasto? Sto preokretati? Cemu? Pa evo nisam se javljao niti u petak a Crobex pao. Daj shvati vise da Ivek tu ne igra nikakvu ulogu. Stvari ce se odvijati kako se budu odvijale. Crobex sutra moze UP, DOWN ili cmrljavela i vijeruj mi da to nema nikakve veze s onim sto mi pisemo ovdje.
Evo ti i pitanje za razmisljanje:
Buduci je Belex puno jeftiniji od Crobexa sto ako sutra bude bjezanija iz HR prema Srbiji?????
Plonker:
”
”
[lol]
Ne,nego 50 zapeta 5
tenkista:
”
Ivek i kompanija će to već preokrenuti u svoju korist taman da pobijedi i Josip broz. Al će zato ostati kratkih rukava kad krene eksplozija Crobexa. Siguran sam da se taj dan ili dane neće ni javljati na forumu.[bye]
”
Ne. Zasto? Sto preokretati? Cemu? Pa evo nisam se javljao niti u petak a Crobex pao. Daj shvati vise da Ivek tu ne igra nikakvu ulogu. Stvari ce se odvijati kako se budu odvijale. Crobex sutra moze UP, DOWN ili cmrljavela i vijeruj mi da to nema nikakve veze s onim sto mi pisemo ovdje.
Evo ti i pitanje za razmisljanje:
Buduci je Belex puno jeftiniji od Crobexa sto ako sutra bude bjezanija iz HR prema Srbiji?????
Evo, upravo si sam sebe pobio![lol]
febo: ” Belex je danas tamo di je Crobex bio otprilike 2003. e sad znamo što je kasnije slijedilo, jedina kočnica bio je Nikolić pametnom dosta [bye] ” Onda mi trebamo stići Wall Street a on je 12700. pametnom dosta.
oni su developed a mi emerging market
[ Buduci je Belex puno jeftiniji od Crobexa sto ako sutra bude bjezanija iz HR prema Srbiji?????
[/quote]
Neće biti , već su tamo izloženi, za to mislim da nema opasnosti
oni postoje kolko preko ili oko 100 godina, a mi niti 20….ima još puno razloga zašto zaboraviti usporedbu sa
Dow Jonesom i sličnim indeksima
tenkista: ” Ivek i kompanija će to već preokrenuti u svoju korist taman da pobijedi i Josip broz. Al će zato ostati kratkih rukava kad krene eksplozija Crobexa. Siguran sam da se taj dan ili dane neće ni javljati na forumu.[bye] ” Ne. Zasto? Sto preokretati? Cemu? Pa evo nisam se javljao niti u petak a Crobex pao. Daj shvati vise da Ivek tu ne igra nikakvu ulogu. Stvari ce se odvijati kako se budu odvijale. Crobex sutra moze UP, DOWN ili cmrljavela i vijeruj mi da to nema nikakve veze s onim sto mi pisemo ovdje. Evo ti i pitanje za razmisljanje: Buduci je Belex puno jeftiniji od Crobexa sto ako sutra bude bjezanija iz HR prema Srbiji?????
nema toga, srbija je pre rizična da bi bilo bežanije, pa od kuda da bježe, da prodaju atpl na 2.700 i idu kupovat po srbiji, …. no way